Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nasi chłopacy - ile mają lat a na ile się zachowują

Polecane posty

Mój ma 26 a zachowuje się jakby do podstawówki chodził, faceci chyba tak mają, nie uważacie?

Gość chlopiec ze smokiem
mam lat ile mam lat, mama siku ile mam lat dupa, be mama cyca

Gość tak_to_ja_pytam
mam 31, wygladam na 25, a zachowuje sie podobno jak 16 :)

Gość chlopiec ze smokiem
a ja mam trzy wygldam na 33 a zaraz zes...am się na 103 :P

Gość chlopiec ze smokiem
mama daj chustkę usmarkalem sie. mama mama mama dzidzia be

A są takie rzeczy, które wam przeszkadzają/drażnią was w nim? Mój np robi różne rzeczy i myśli, że to zabawne czy śmieszne a wcale nie jest - przykład dawanie gdzie popadnie "palpuchów" i chwalenie się dumnie jaki ładny etc.

Gość marusia od pancernych
jeden z moich ma chłopców ma 47:D drugi 30 :D oczywiście mówię o partnerach seksualnych:P jeden i drugi miodzo:D;)

" palpuchów????????? " - tak palpuchy. Zresztą on robi różne dziwne rzeczy, śmieszne, debilne a czasem nawet dołujące, że tak można robić. No ale cóż, chyba niektórzy faceci tacy są.

czesc brumka a dla ciebie Szczęsliwego Nowego Roku na życzenia będzie czas jutro ;)

Gość Zamotassuplany
29 i na tyle się zachowuje. Ale wyjątek potwierdza regułę. :D

Gość faceci sa opóźnieni
mój ma 28 lat a zachowuje się na 17-18 lat,dziw jak mozna normalnie funkcjonowac z takim mysleniem i podejsciem do zycia

Gość echu echu echu
24 a zachowuje się jak 13latek :-| i coraz bardziej mnie to wkurwia - zeby uczyc faceta, ze trzeba myć zęby czy zmywac po sobie... to przegięcie nie potrzeba mi dzieciaka

"mój ma 23. Z jednej strony zachowuje się na 80 z drugiej na 10" Bardzo mnie interesuje jak zachowuje się 80 latek i skąd wiesz jak się zachowują osoby w tym wieku. Ma demencję czy problemy ze wzwodem? ;) Lepiej napisz co to palpuchy, bo spać nie będe mógł :)

Co to jest do ciężkiej cholery? Kącik wzajemnej adoracji, czy licytacja która ma bardziej niedojrzałego faceta?

I pamiętaj, że dzisiejszy spokojny sen masz dzięki mnie - brum. :D Witaj Cichy. :) Tobie również życzę Wesołych Świąt. Spokojnych, radosnych, ciepłych. :)

to juz chyba taki kobiecy nawyk by narzekać i wytykać :P brumka jak cie nie bedzie to również Zdrowych i Pogodnych świat no i dobrego humoru który masz w sobie na co dzień ;)

"przykład dawanie gdzie popadnie "palpuchów" i chwalenie się dumnie jaki ładny etc" Brumko, to znaczy co - on sobie wydłubuje z pępka i eee... rozrzuca? Taka bardziej zaawansowana wersja strzelania glutem z nosa? :O Nie wiem czy nie wolałem żyć w niewiedzy co to są "palpuchy" :D

Dziękuję Regresie. :) Ms - dokładnie tak. :D Ale sam się domagałeś tej informacji i jeszcze szantaż stosowałeś. :D Teraz żyj z tym.

To ja również się dołączę do życzeń Regresa i pożyczę Radosnych i Spokojnych Świąt. to juz chyba taki kobiecy nawyk by narzekać i wytykać wiem, wiem, ale mnie to niezmiennie irytuje i nie wzrusza.

Mój ma 23 lata, zachowuje się odpowiednio co do swojego wieku. Jest może nawet dojrzalszy, niż powinien być mając 23 lata. Poznaliśmy się gdy miał 19 lat. W stosunku do mnie był bardzo dojrzały, tak samo podchodził do naszego związku. Zawsze był odpowiedzialny. Wybral sobie cięzki kierunek studiów na politechnice i od tego czasu powtarza, że nie będzie pracował na taśmie produkcyjnej, że chce coś osiągnąć, że chce nam zapewnić odpowiedni byt. W wieku 19 lat założył własną działalność. Ideał :) Niestety ostatnio wstrzymał działalność i podjął się innej pracy- obecnie pracuje w swoim kierunku studiów. Cieszę się, że Mu się powodzi, ale jest mi też przykro bo przez tą prace oddalamy się od siebie- spędzamy znacznie mniej czasu razem. Ale jedno kosztem drugiego... nie można mieć wszystkiego na raz. Ma też coś z dziecka- kocha sport. Ciągle gra w nogę. Często gra w gierki, np. Need for speed (...), czy jakoś tak :P Nie prasuje ciuchów (to niby strata czasu, a rzeczy i tak się pogniotą jak się założy), nie potrafi włączyć pralki ;)