Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawi mnie...

Ile jest kobiet, które...

Polecane posty

Gość Ciekawi mnie...

Jestem facetem i kieruję pytanie do Pań: ile jest kobiet, które są skłonne rozpocząć z mężczyzną najpierw znajomość, później przeobrazić to w przyjaźń, następnie poddać się ulotnym chwilom namiętności, a na końcu zakochać się? Tylko i wyłącznie w tej kolejności. Od zawsze myślałem, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje, ale może się mylę. Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość hghfhfh
W moim przypadku najpierw sex, pozniej ew. milosc :)

Gość słyszałam ze istnieje
ale jak długo i w co sie dalej przeradza kto wie sa rózne przypadki i rozni ludzie

Gość Ciekawi mnie...
Czyli wychodzi na to, że są panie, które wolą zacząć od szczerej przyjaźni, a później przeobrazić to ewentualnie w związek. A co sądzą o takiej kolei rzeczy inne kobietki z Kafe?

Gość historia000
Myślę, ze to jest dobra kolejność, wroży udany zwiazek:-)

Gość Królewna Śmieszka:)
Myślę,że każdy udany związek powinien być oparty na przyjazni:)

Gość ghfgfgfdfg
Kurde, jak spotykam sie z panienka, ktora mi sie podoba i ona mi proponuje po jakims czasie przyjazn, to ja odwracam sie na piecie i tyle mnie widzieli. Dla mnie "zostanmy przyjaciolmi" to jak dostac z liscia w twarz. Kobietki, nie piszcie bzdur, ze zaczynacie od przyjazni.

ghfgfgfdfg" dokładnie jak piszesz :D Przyjaźń oferowana przez kobiete która mi sie podoba to najgorszy cios w naszą męskośc

Gość hehe :D
Taa, kobiety zaczynaja od przyjazni. Dobre :D Niektore z Was sa magistrami z hipokryzji stosowanej.

Czyli wychodzi na to, że są panie, które wolą zacząć od szczerej przyjaźni, a później przeobrazić to ewentualnie w związek." jeśli sie przyjaźnią po to by za chwile wyrwać kolesia do wyrka w imię miłosci to o jakiej ty szczerej przyjaźni piszesz ?

Niektore z Was sa magistrami z hipokryzji stosowanej." dokładnie kobiety mnóstwo rzeczy robią pod przykrywką przyjaźni :)

Gość hehe :D
Kobiety to jeszcze slabo poznany gatunek. Co innego mysla, co innego mowia, a jeszcze co innego robia. Taka wasza natura.

Gość Ciekawi mnie...
--> "jeśli sie przyjaźnią po to by za chwile wyrwać kolesia do wyrka w imię miłosci to o jakiej ty szczerej przyjaźni piszesz ? " Szczera przyjaźń w tym wypadku jest do pewnego czasu. Rozmowy, wspólne wyjścia do kina, teatru, restauracji, a później... skok do krainy subtelnych uniesień.

. Rozmowy, wspólne wyjścia do kina, teatru, restauracji, a później" ale na jakiej podstawie uważasz ze to jest przyjaźń a nie np dobra znajomość czy fajne koleżeństwo ?

Gość stara_wisienka
Witam! Mnie by pasowała taka kolejność ... znajomość, koleżeństwo (przyjaźń to szczególna więź), namiętność - czas pokaże, zakochanie się - wykluczone !! Pozdrawiam

Gość jhgjhjghjgjghj
Dlaczego wykluczasz zakochanie? Duzo kobiet tak mowi, a pozniej zonk. To przychodzi niespodziewanie, mimo naszych najszczerszych oporow wzgledem uczucia.

Gość bbdffdfbd
w sumie czesto w takiej kolejnosci nawiazywalam relacje z facetami.