Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toTylkoJaaa

po czym poznać

Polecane posty

Gość toTylkoJaaa

że facet adoruje na poważnie a nie tylko dla samej zabawy niby powinnam wiedzieć, nie jestem młodą siksą, oboje jesteśmy przed 30, oboje w związkach, jednak od jakiegoś czasu on sieje zamęt w mojej głowie... i sercu...

Gość toTylkoJaaa
up up

Gość bibi1988
a co np. robi?

Gość toTylkoJaaa
zawsze stara się być blisko, żartuje, patrzy w oczy a potem się peszy (sam mówi o sobie że jest nieśmiały) napisał mi (bo wprost nie powiedział) że jestem ideałem, pięknym marzeniem

Gość egoisia
moze chce cie poprostu przeleciec....

Gość toTylkoJaaa
może.... no właśnie tego nie wiem.. tylko jesli chce tylko seksu to czemu jeszcze mnie nie pocałował???

Gość bibi1988
Ale czego ty chcesz? Przecież masz kogoś, to nie rozumiem o co chodzi... :o

Gość toTylkoJaaa
no właśnie nie wiem jest w nim coś takiego, że mnie do niego ciągnie, że o nim myślę, zauroczyłam się

Gość bibi1988
Znam to uczucie.... To co zakazane smakuje najlepiej.

Gość toTylkoJaaa
najlepiej byłoby uciąć kontakt, ale to nie takie proste bo poza tym zawodowym mamy też wspólnych znajomych jak ty sobie z tym poradziłaś?

Gość diki dik
mialam podobnie....moj facet ma najlepszego przyjaciela.... od pierwszego dnia kiedy sie poznalismy....on nie spuszczal ze mnie wzroku...nawet przy swojej zonie.... peszyl sie gdy cos do niego mowilam lub usmiechalam sie.... jego zona tez zauwazyla ze patrzy na mnie jak w obraz....mi tez sie on podoba...pociaga mnie... ale to co zakazane jest najbardziej pociagajace... kiedys sam na powitanie pocalowal mnie w polik i na pozegnanie...ale nie bylo przy tym zony...przy niej stara sie pilnowac.... ale wiem ze nic nigdy z tego nie bedzie. on ma ja a ja mam mojego faceta

Gość toTylkoJaaa
kurcze ja bym chciała wiedzieć do czego on zmierza, jakie są jego zamiary i z czego wynika jego zachowanie... nie wydaje mi się żeby to miał być tylko seks... nie wygląda na podrywacza i tak się nie zachowuje.... ale nie znamy się długo więc nie umiem tego stwierdzić jednoznacznie ostatnio mi powiedział że on nigdy pierwszy nie poderwał kobiety, że wszystkie kobiety z którymi był robiły ten pierwszy krok

Gość toTylkoJaaa
nikt... nic....

Tzn, Ty chcesz go przelecieć, ale tylko pod warunkiem, że on cię kocha? Wieje mi tu nieszczerością koleżanko.

Gość toTylkoJaaa
nie, nie chcę go przelecieć nie myślę o seksie z nim, myślę o NIM zaintrygował mnie, zauroczył swoją osobą, dobrze mi się z nim rozmawia, żartuje, a zastanawiam czy z jego strony jest tak samo czy może właśnie on myśli tylko o seksie

Gość toTylkoJaaa
ok, to jest flirt po czym poznać do czego on przez ten flirt zmierza???