Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola32dolnyś

Facet zarabia 600 zł i mnie chce :)

Polecane posty

Gość kasia008
wole jezdzic do krynicy, ale z ukochanym facetem, niz z jakims kolejnym przypadkowym snobem wloczyc sie po karaibach. kasa nie jest najwazniejsza, olu. skoro chcialas tylko wyrazic swoje zdanie to po co tu pisalas ten temat? pewne bylo, ze cie ludzie skrytykuja. poza tym kafe sluzy do zadawania pytan, a nie pisania opowiadanek. od tego to sa blogi i ksiazki.

Gość ero
a prawdziwa kur*wa musi mieć chęć na tę jego kasę... skoro tak super zarabiasz to możesz sobie znaleźć przydupasa.. po co ma pracować.. ty będziesz go utrzymywać..

Gość Ola32dolnyś
Napisałam , że porwać na sylwestra chce mnie facet który bierze 6 stówek i jest na stażu , do mnie wiekowo to on jest gówniarzem, ja pracuje od dobrych paru lat w urzędzie na dość prestiżowym stanowisku i nie spodziewałam się krytyki. Raczej wasze opowieści o podobnych historiach ... koleżanki zareagowały podobnie jak ja czyli śmiechem. Ale jedno waszemu bohaterowi musze przyznać miał bardzo dużą odwagę pytając się mnie o 3 dniową impreze :)

Gość kaaaaaaaassiaa
hahaha ola dobrze prawisz, tez bym takie nieudacznika nie chciala. nie sluchaj sie innych- hipokryci do potegi, jedno przed drugim sie popisuje jacy to dobrzy sa i jak nie patrza po pozorach, a ROBIA TO W SWYM MIALKIM ZYCIU CALY CZAS. noo nie wiem musialby byc mega ciacho, inteligetny, zebym sie zgodzila z nim spotkac,ale wyjechac od razu na impreze??? oooh nooo

Gość paulajla2
Jełopie ty jestes jakas pomyłką,bo nawet człowiekiem cie nie mozna nazwac,dostałas pocisk i dalej sie madrzysz! Powodzenia napewno znajdziesz rownego sobie bo innej opcji nie widze, i dobrze ze olałas chłopaka zrobilaś mu wielka przysluge.

Gość kasia008
ooo panna ola zdziwiona krytyka?! cos takiego, widzisz, olu, wielu uwaza, ze kasa to nie wszystko. wiesz co, jestes tak wulgarna i w ogole tak wysmiewasz wszystkich... ciekawe co bedzie jak cie kiedys zwolnia i wyladujesz na ulicy... moze wtedy zrozumiesz, ze kasa to nie wszystko. moze cie zycie w dupe kopnie kiedys hehe. idz juz spac bo pewno na 8 do pracy do urzedu hehe, uwazaj bo zaspisz.

Gość paulajla2
Jakie Ciacho wystarczy zeby ci hajsem zaszelescil a bys pojechala nawet do iraku z nim!haha! Zobacz kim ty jestes chwalisz sie na forum jak olałas chłopaka chcesz go poniżyc?kto tak robi?odpowiedz sobie .

Gość kaaaaaaaassiaa
jestescie pierd***** cnotliwe falszywe pipy z was!robicie z siebie kurwa matki teresy. zenada, czytac sie tego nie da. a w prawdziwym zyciu nawet nie spluniecie na bezdomnego, kt. lezy na lawce pod waszym domem w te mrozy. LUDZIE SA .... nie skoncze.... 2012 moze niech lepiej nastapi koniec swiata

Gość Ola32dolnyś
Pytanie , czy na moim miejscu przyjelibyście zaproszenie ????:)

Gość woda w kiblu
zasługujesz na kopa w pizde a nie prezent szmato mamoniaro!

Gość kaaaaaaaassiaa
zdzisiu- jestes kurwa do potegi plus nieudacznik do nieskonczonej potegi autorka nikogo nie wyzwala, a ty to zrobiles, brawa wiesniaku eej a moze to ty masz 600zeta na miesiac? a moze jakas atrakcyjna pani na dobrym stanowisku slusznie olala takiego goscia jak ty?

Gość kasia008
tak. ja bym przyjela, przeciez chlopaczek pewnie mily. do kaaaaaasi czy jakos tak-nie znasz to moze nie oceniaj...akurat tak sie sklada, ze dzialam charytatywnie, udzielam sie w fundacjach z pomoca dzieciom, sponsoruje obiady dzieciom w jednym z przedszkoli u mnie w miescie. a bezdomnemu zawsze kupie cos do jedzenia i wysylam do osrodkow sw. brata alberta.

Gość Ola32dolnyś
A czym taki facecik mógłby Ci zaimponować ? kupując paczke chrupków ? czy 0,5 pepsi ? Z żalem patrze na tego typu kobietki , potem biedne idą przed świętami do sklepu i tak ,,tego nie kupie'' , tego też nie bo za drogie'' itp , dziecku też nie kupi wymarzonej zabawki bo wiadomo ,,za drogie''. I jeśli sąsiedzi kupią sobie nowe luksusowe auto mówią do swojego męża ,,bo oni kradną'' echhhh jak można tak żyć ?

Gość Pan Zdzisiu z kotłowni
A nawet jak mam 600 zeta to gówno Ci debilko tępa do tego. Ja nie szukam dziwki ani kurwy tudzież suki do towarzystwa więc nie muszę fortuny zarabiać.

Gość Ola32dolnyś
zatkało was ?

Gość powinnas *****
zrozumiec ze jest na stazu ty odrazu mialas swoje stanowisko i dobra pensje moim zdaniem jestes materialistka juz lepiej jak bys napisala ze nie jest w twoim typie niz takie bzdety jak piszesz a co do tego ze moze kupic tobie tylko flaszke coli itd. to powiem tobie ze osoby dostajace taka cole sa bardziej szczesliwe niz te osoby ktore na wiele rzeczy stac

Gość paulajla2
Jak Ci sie facet nie podoba to sobie odmawiaj dla niego lepiej bo by tylko chłopak sobie zepsuł sylwka.. Ale po co pierdolisz jakieś wyśmiewki na forum chcesz sie dowartościowac????? A NO TAK BO NIE Masz SIE czym POCHWALIC ZE JAKIES CIACHO DO CIEBIE PODBIŁO BO ZADNE CIACHO BY CIE NIE CHCIAŁO HAAAAAAAAAHAAAAAAA FAJA JESTEŚ I TYLE

Gość Wiem , słuchaj
on pewnie wziął kredyt na ten 3 dniowy wyjazd , chce się z Tobą zapewne przez te 2 noce kochać , (na bank o tym marzy) i zrobić Ci dziecko :) I to Ty będziesz wtedy sponsorem :)

Gość paulajla2
Ola SSIJ KIJ a Najlepiej wez kij i gówno bij......

Gość Też jestem na
stażu w urzędzie i przykro mi ,że tak piszesz. Mam nadzieję ,że tylko Ty taka jesteś , bo panie urzędniczki ,z którymi pracuje są miłe i nie dają odczuć ,że są lepsze.

Gość paulajla2
Ona nie pracuje w żadnym urzedzie gada głupoty fantazja ułańska ja poniosła siedzi pewnie w biedronce na kasie podbił do niej dostawca tylko wstydzi sie przyznac,

Gość Ola32dolnyś
sssssssssssosssssss czy jak Ci tam , to niemożliwe ,ponieważ nie zadaje się z patologią. paulajla2 do biedronki to ja nawet nie chodze :)

Gość AAAAAAAAA JA...
ola kiedys ten chlopak ze stazu wybije sie i zajmie stanowisko wyzsze niz ty...ciebie zdegraduja, chlop cie rzuci..o ile wogole jakiegos masz...i tak juz szpetnej urody morde pokryja zmarszczki...i bedziesz zapierdalac cdo mopsu po zapomogi moze w przykoscielnym klubie seniora dostaniesz paczke z ryzem i pasztetowa :) to twoja przyszlosc :)

Gość scemniasz
ojjjj sciemniasz:) w jakim urzedzie sie zarabia 25 000????

Gość imię chłopaaaaka to
ależ wy wszyscy jesteście żałosni. Muszę bronić autorki. Sama zachowałabym sie tak jak ona jakby taki pajac próbował poderwać taką piękną dziewczynę jak ja a do tego inteligentną i z dobrą pracą, a już nie raz tacy geniusze się zdarzali, którzy za grosz wstydu nie mają i mają wielkie ambicje i marzenia... Ja nie szukam żadnego sponsora(Ola prawdopodobnie też nie), tylko jak już miałybyśmy się z kimś wiązać to z osobą na naszym poziomie, a nie z takim palantem i nieudacznikiem życiowym, który nawet pieniędzy nie potrafi zarobić i żerowałby tylko na swojej kobiecie. To powinien być wstyd dla mężczyzn, ze zarabiają mniej niż kobiety, bo przecież to mężczyzna powinien utrzymywać dom, a za takie 600 zł to wątpię, żeby nawet siebie samego utrzymał, więc taki ktoś to niech lepiej poszuka jeszcze innej pracy na drugi etat, a nie się pcha do kobiet z wyższych sfer i liczy na szczęści - do tego jak autorka powiedziała "brzydki, chudy, głupi" czy jakos tak:) Nie przejmuj się autorko, pewnie większość kobiet wypowiadających się tutaj same zakochały się w takich nieudacznikach, bo żadni inni mężczyźni ich nie chcieli, a mężczyźni którzy się wypowiadają prawdopodobnie zarabiają też w okolicach 600 zł :D Naprawdę chce mi się śmiać z takich palantów, coś wam powiem, jeśli jakiś paszczur teraz czyta moją wypowiedź: NIGDY, PRZENIGDY nie zarywajcie do pięknych dziewczyn, które do tego są inteligentne, bo naprawdę zostaniecie przez nas wyśmiani !!:D Czasem to staje się wręcz irytujące. Ja najchętniej takim idiotom powiedziałabym prosto w twarz co o nich myślę, ale niestety moja kultura osobista i wdzięk mi na to nie pozwalają. Jestem czasem zbyt uprzejma, ale niech jeszcze jeden frajer spróbuje to nie będę trzymała tego w sobie!:)

Gość kikirikki
ciekawe czy ten topik to prowokacja. ale jesli nie... rozwala mnie wysokie mniemanie na swoj temat autorki topiku i przedmowczyni. czy wy w ludziach widzicie tylka ladna buzie i gruby portfel. jak czytam o tych "wyzszych sferach" to na smiech sie zbiera. kobieto tobie by ostatni wiesniak zaimponowal jakby cie odrzutowcem na Kanary zabral. ZENADA