Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola32dolnyś

Facet zarabia 600 zł i mnie chce :)

Polecane posty

Gość fghf67765
che che :) dobre ola32... ja jestem takim nieudacznikiem życiowym i mam w dupie takie baby jak ty...

Gość adinnnaaaaaaa
sadzac po nicku masz 32 lata?

Gość uygyogvovyfvou
32 lata? ? ty stara duuupa jesteś

Gość adinnnaaaaaaa
ty myslisz ze praca w panstwowym urzedzie to jakis prestiz? sama pracuje w urzedzie i glownym zajeciem kobiet to bieganie z czajnikiem i obgadywanie kolezanek. placa tez srednia wiec nie masz czym sie wywyzszac. sadzac po nicku masz 32 lata, to znaczy ze nie jestes jakas rewelacyjna skoro nie masz stalego partnera. moze czujesz ze chlopak nie jest na twoim poziomie, ale powinnas przyjac to jako komplement ze mu sie spodobalas i na koniec sie zamknac.

Gość adinnnaaaaaaa
przeciez golym okiem widac, ze dziewczyna ma kompleksy. chce sie dowartosciowac i znalazla sobie ofiare. w urzedach slabo sie zaraba. praca nie wymaga kreatywnosci, klepie sie ciagle te same papierki, faktycznie jest powod do dumy

Gość ....DO AUTORKI
Taka żeś mądra, przedsiębiorcza, wykształcona i zaradna itd... A NIE ZNASZ PODSTAWOWEJ ZASADY, ŻE PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI NIE STAWIAMY spacji... czym ty się zajmujesz na tym dobrze płatnym stawisku państwowym??? Widać za co MY podatnicy placimy... ZA NIEUKÓW CO MAJĄ PLECY!!!! Tyle w temacie.

dno droga Pani ! byś była kobita na poziomie, to nie wpadłabyś nawet na pomysł (!) żeby podobną sytuację opisać.. moralne dno ! (intelektualne tak samo - po składni i szyku można rozpoznać zarysy Twojej prostackiej twarzy) ta druga Pani co obronny elaborat walnęła - to samo. czyli mili państwo potwierdzam swą starą zasadę: wchodząc do urzędu najpierw trzeba mocno jebnąć drzwiami ! i masz posłuch - bo tam takie właśnie zakompleksine kocmołuchy materialistki siedzą..

Dorsz w butelce masz zupełną rację, wiele urzędniczek tęskni za petentami zdejmującymi buty i bijącymi pokłony przed nimi, osobami które notabene mają być pomocne i uprzejme w stosunku do każdego, bo to ich urzędniczy obowiązek. Straszny błąd popełnił chłopak ale pewnie klapki mu z oczu opadną i zobaczy czego unikną. I wiecie trzeba się cieszyć że mu odmówiła a nie zwodziła chociaż się teraz nabija jednak na pewno pożałuje kiedyś czego z całego serca jej życzę.