Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aska8

Wytłumaczenie?

Polecane posty

Dostałam dziś wiadomość od użytkowniczki portalu szafa.pl o tym że natknęła się na wątek z moim zdjęciem na tym forum. Weszłam zobaczyłam o co chodzi, założyłam konto napisałam do moderatora maila z prośbą o usunięcie. Pech chciał że nim wątek został usunięty zobaczyła go dziewczyna która mnie zna, ale nie ujawniła się kim jest ona :-) także koleżanko z mojego miasta chciałam Ci tylko napisać że możesz uważać o mnie co tylko chcesz, może Ci się nie podobać moja mina i makijaż, ale dlaczego nie rozumiesz że to nie ja wystawiłam tu swoje zdjęcie ? :-) Domyślam się że nie znasz mnie osobiście i nie wiesz jakim człowiekiem, ale zapewniam Cię że nie jestem na tyle głupia żeby pytać obce osoby o to czy jestem piękna, bo znam swoją wartość. Byłam głupia że dodałam na stronę o modzie zdjęcia moich ciuchów, na tych zdjęciach była też moja twarz. Ktoś zwyczajnie podpieprzył te zdjęcia i wystawił je tutaj z głupim zapytaniem, a Ty od razu osądziłaś mnie że jestem tępą panienką i teraz się głupio tłumaczę, ale trudno. Szkoda tylko że nie potrafisz napisać kim jesteś, a wypisywać anonimowo pierdoły umiesz.

Gość massauciech
wyluzuj szkoda czasu na dementowanie plotek pewnie jaka zazdrosnica

Zazdrośnica nie zazdrośnica to jest nieważne. Ja mam nauczkę żeby nie dodawać zdjęć nigdzie, bo dostęp do nich ma każdy :-) Szkoda tylko że tak łatwo jest ocenić kogoś po wyglądzie nie zamienić z nim nawet słowa.