Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callmeblondieeee

Kinky regeaa

Polecane posty

Oj, mam nadzieję, że nic poważnego. Ja mam 164 :) wzrostu, ważę 51. Kurczę, ciekawe ile ja bym musiałam schudnąć do wymiarów modelki.

Jakieś 5 kg, Modelki to chude szkapy. :O A ja kontrolnie idę, bo miałam zapalenie nerek, 2 tygodnie leżałam w szpitalu, brrr, :O No i teraz sprawdzają, czy znowu coś nie jest nie tak. ;)

Lookrecja jak zawsze skromna :P O to kategoria pupowych rozmiarów według Kinkiego ;) bum bum najs:D puk puk najs:) stuk stuk najs:P pstryk pstryk :(

Dziękuję Zono! :D 😍 Nie sądzę abym była szczególnie nieskromna. :P Gdybym miała mówić co o sobie myślę, to wszystkich wkurwiałabym jeszcze bardziej lamentami w stylu "jaka to ja jestem okropna, mam brzydkie to i tamto". Tu na kafe jakoś się od tego wstrzymuję. :classic_cool: Już w normalnym życiu wystarczająco zamęczam bliskich. 🖐️ :D

Kinky, jakie Ty masz myśli? Lookrecjo, ile tematów o Tobie :) Nie wypowadałam się, bo życie osobiste innych mnie nie interesuje i ani nie potępiam, ani nie pochwalam. Mogę Ci jedynie od siebie życzyć powodzenia w związku i oby ta miłość jak najdłużej kwitła :) tak świątecznie :P