Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callmeblondieeee

Kinky regeaa

Polecane posty

Na szczęście ? A jak go oceniasz w skali 1-10 ? Oczywiście chodzi o wygląd :D Mogę Ci przywieść marker czarny olejny i jednemu z nich zrobisz kropke na karku. W ten sposób poznasz Kto jest Kto.

Młode owszem, a nie szczeniackie:P Kurcze, ale gdyby Ci byli pojedynczo albo w różnych szkołach chociaż. Nie wymknąłby się wtedy z sideł:D Taa jasne eche, tak jak ostatnio by było pewnie:P

Luz mam dystans:) Po prostu chciałabym być kulturalną osobą i być w stanie mówić głupie cześć komuś kogo znam:D Dzisiaj śmiesznie było i za cholerę nie wiem czy czasem nie zachowałam się jak wyniosła chamka albo idiotka :D Zresztą miło jest mieć o kim pomarzyć Gotuje teraz sobie skrzyp polny z korzeniem arcydzięgla. Pycha po prostu...

Na 22 jestem umówiony z M. To mój kontakt w misji pod kryptonimem "Poznaj Poznań" Muszę go powiadomić o "zmianach" Bez odbioru. Orzeł 2. Miłej nocy ;)

o Blowwww :* :) Czekają mnie lepsze czasy, o ile niczego nie spieprze :O A co tam u Ciebie ;)

Ojciec pije jak pił albo i więcej Kiedyś awantury w zamkniętej łazience Teraz na twoich oczach rozrywa jej serce I to wszystko przez butelke... Mówisz, że już się nic nie zmieni Mamo :( :O

:( ;* no mhm,u mnie...chyba zawalę rok na uczelni:O a tak to ciągle to samo - nudy 😭

wątpie,chyba w ogóle zrezygnuję. Nie wyrabiam,cięzko mi pogodzić pracę ze studiami :O no a co tam jeszcze słychać?:classic_cool:

ojej! ale coś się dzieje? czy tak profilaktycznie?