Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callmeblondieeee

Kinky regeaa

Polecane posty

o fak :D blowwww, jest czarna. Najs :P ostatnio widziałem taką jedną... studentkę chyba z Nigerii albo z RPA, na pewno z Afryki :D najs :P

fak :D ale ja nie kłamie przecież :P Już pózno jest, czemu nie śpisz Kamilko, ululac Cie do snu ? :D

kłamiesz!😠 już pare razy obiecałeś,że o mnie nie zapomnisz i co?ja sama muszę się upominać 😡 :D dziękuję Ci jesteś kochany ale ululam się sama 🌼

jestem tylko człowiekiem :D wciaż błądze szukając wyjścia z labiryntu życia :P zmienie sie, sama popatrz... .. Jak Ci minął dzień ? Jak sie czujesz ? :P :) jestem opiekuńczy i czuły :D

wiesz co jak masz walić takimi oklepanymi tekstami od niechcenia to w ogóle nie pytaj :( :P

a ja myslałem że bede orginalny :D to powiedz mi co sobie zjadłas dzis na obiad ? lubisz gotować ? masz ulubioną potrawe ? :P

no nie wiem ogólnie powiedz coś o sobie :D tylko przestan tak wszystko obracać w żart :D tzn ja nie twierdzę,że to źle :P ale czy Ty umiesz być poważny ? :)

w życiu, na żywo, jestem śmiertelnie poważny. tutaj wrzucam na luz :classic_cool: jestem też skromny, hmmm, co ja moge o sobie napisać. Troche już wiesz :) Póżno już, uckiekam spać :) dobranoc :*

chyba sobie poszedłeś ... albo się obraziłeś:( idę spać,dobranoc ;*

siedzę i gapię się w monitor bo nie chce mi się iść spać 😭 :D a Ty ?

mamy ze sobą tyle wspólnego :D ostatnio kiepsko sypiam i postanowiłem tej nocy przemęczyć sie, aby następnej ładnie zasnąć. ALe pewnie wytrzymam góra do 6 i pójde spać :P

no nie wiem czy wiele,nic o Tobie nie wiem :D ja mam tak samo, ale jakbym nie poszła dzisiaj spać to jutro miałabym takiego zgona,że porażka :D dzisiaj własciwie :)

Już drugi tydzień czuje sie jak własny cień, jutro bede w stanie "Zombii" :D Glupie to, niby jestem zmęczony a nie moge zasnać :(

Dlaczego?:( Może zbyt intensywnie nad czymś myślisz?Czymś się przejmujesz...

Myśle o nagich modelkach z rozkładówki plejboja :P Lubie sobie mysleć o rożnych sprawach, a lóżko jest do tego idelane. Podczas dnia nie mam czasu na to. Wszystko rozprasza.

no to nieźle :O faktycznie bardzo twórcze zajęcie :) musisz się 'przestawić' bo tak długo nie pociągniesz ;)

z tym przestawianiem to też nie zawsze wypala :P chce mi sie spać, no nie wiem, czy iść? czy nie iść. hmmm