Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amant1234

Jak rozkochać w sobie kobiete?

Polecane posty

Gość amant1234

Tak jak w tytule dodamże jest piękna i się kocham w niej... pozdrawiam

Gość kobiety są proste
zwyczajnie, samym sobą i swoim samczym zachowaniem

Gość fruit orange
wszystko zależy od tego jakie macie w tej chwili relacje. Czy się znacie, czy tylko z widzenia itd.:)

Drogie prezenty, szalona jazda kabrioletem w Monaco, szampan na śniadanie, obiad, kolację i już masz połowę sukcesu. :)

Gość defcyhgjkl;pl,/
szampana na sniadanie podaje sie alkoholiczce:D

Gość taki sobie prawiczek
Nie da się. Albo poleci na ciebie jaki jesteś albo nie poleci nigdy.

Gość fruit orange
coś w tym jest, jak jest chemia, to dużo nie trzeba się napracować;)

szampana na sniadanie podaje sie alkoholiczce Do picia, może i tak ale szampan ma wiele innych zastosowań. :)

Gość picie z waginy jest mało
ekonomiczne i raczej dostępne po zdobyciu :classic_cool:

Gość ja odwrócę pytanie
jak rozkochać w sobie faceta??

Gość bozeeee
facet musi zainteresować czymś, swoją wrażliwością,luzem, czy choćby śmiesznym akcentem. musisz miec choć jedna fajna rzecz ktora sie jej spodoba w tobie. chemia musi byc,bez niej raczej lipton.

"ja odwrócę pytanie jak rozkochać w sobie faceta?? 09:33 [zgłoś do usunięcia] brum Podobnie jak kobietę tyko, że odwrotnie." Brumka, 😘 za ten post :D

Gość ja odwrócę pytanie
czyli?:D

Gość ja odwrócę pytanie
bo wiecie, jestem tą kobietą, którą chce rozkochać w sobie autor i chcę mu pomóc ;):)

A dzieki Ms-e. :) Buziaków nigdy dosyć. :) Czyli chilli. Pomyśl jakbyś chciała zostać sama rozkochana i zastosuj metodę wobec jakiegoś chłopca uroczego. :)

"Pomyśl jakbyś chciała zostać sama rozkochana i zastosuj metodę wobec jakiegoś chłopca uroczego" To trochę ryzykowna propozycja. Niektóre kobiety chciałyby zostać porwane, zamknięte w lochu i zmuszone do niewolnictwa seksualnego... :classic_cool:

Gość ja odwrócę pytanie
mówicie , że na siłę się nic nie da?:D ja chętnie dałabym się porwać... wymarzone Świeta:P

Sądzisz, że mężczyźni nie chcieliby być porywaczami i więzić swoich branek w lochu, żeby praktykować z nimi seks dziki? Fantazje są takie same tylko trochę inny kierunek mają. :) Dziewczyna chce chłopaka. Chłopak chce dziewczyny. (No chyba, że kochają inaczej.) Myślą o tym samym.

Gość dresiara z pałą pod pachą
prymitywy z was,szampana podaje się do śniadania francuskiego razem z truskawkami no ale co można się po tym towarzystwie spodziewać w dupie byli gówno widzieli:P autor - zależy od charakteru twojej wybranki,na to recepty nie ma ,słuchaj swojego serca a wszystko się pomyślnie ułoży:)

Gość ja odwrócę pytanie
byłam w wielu miejscach na świecie, jednak szampana z truskawkami uwielbiam tylko wieczorową porą jako wstęp do "gimnastycznych igraszek";) a na śniadanie tradycyjnie jajecznica :)

Przecież nie musisz się ściślie trzymać przpisu. :) Improwizacja jest też w cenie. :)

I tak sobie myślę, że szmpan z truskawką to nie zależy od miejsca na ziemi tylko od ludzi. :)

Od pory dnia to już najbardziej nie zależey. :) Oraz oczywiście nocy. :)

Oraz nie musi to być szampan z truskawkami. :D Mogą być truskawki ze śmietaną. :D Szampan bez truskawek. On i ona bez truskawek i szampana. :D W ym wszystkim ludzie są ważni. I to coś między nimi, co zastępuje alkoho li owoce.

Gość oskarżonym przez życie
Dziewczyny, laski a czy w lato i wiosnę Wasi faceci zabierają Was na place zabaw, gdzie wspólnie huśtacie się na huśtawkach albo on Was popycha byście wysoko się bujały? i nie zważacie na to, że ludzie ze swoimi pociechami mogą się dziwnie spojrzeć na te Wasze dziecięce frajdy, często nawet mając za złe, że zabieracie miejsce dla ich dzieci czy nawet przez spore kilogramy psujecie te przyrządy? A czy w takich sytuacjach Wasi faceci wskazują na te radosne, umorusane dzieciaki w piaskownicach, na zjeżdżalniach i mówią do Was: "Mam nadzieję, że niedługo przyjdziemy tu z naszym własnym synem/córką i będziemy się bawić we troje" czy "Zobacz jakie piękne dzieciaki. Chciałbym mieć takie z Tobą, z tym, że jeszcze piękniejsze" ?

"Oraz nie musi to być szampan z truskawkami. Mogą być truskawki ze śmietaną. Szampan bez truskawek. On i ona bez truskawek i szampana. W ym wszystkim ludzie są ważni. I to coś między nimi, co zastępuje alkoho li owoce" Po drodze może być wino i ser w kawałkach, a zamiast palm za oknem telewizor. Masz rację Brumka, że najważniejsze jest z kim, a nie gdzie i w jakich okolicznościach przyrody.

Ja za m ważę żeby zepsuć urządzenia huśtwakowe. :(