Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amant1234

Jak rozkochać w sobie kobiete?

Polecane posty

Za mało. :) Yhyy Mesie. :) I nie przytakuję Ci dlatego, że sie chcę podlizać ale dlatego, że tak jest. :)

Gość hikkk
" Dziewczyny, laski a czy w lato i wiosnę Wasi faceci zabierają Was na place zabaw, gdzie wspólnie huśtacie się na huśtawkach albo on Was popycha byście wysoko się bujały? i nie zważacie na to, że ludzie ze swoimi pociechami mogą się dziwnie spojrzeć na te Wasze dziecięce frajdy, często nawet mając za złe, że zabieracie miejsce dla ich dzieci czy nawet przez spore kilogramy psujecie te przyrządy? A czy w takich sytuacjach Wasi faceci wskazują na te radosne, umorusane dzieciaki w piaskownicach, na zjeżdżalniach i mówią do Was: "Mam nadzieję, że niedługo przyjdziemy tu z naszym własnym synem/córką i będziemy się bawić we troje" czy "Zobacz jakie piękne dzieciaki. Chciałbym mieć takie z Tobą, z tym, że jeszcze piękniejsze" ?" Na szczescie z moim mozna sie bawic rownie radosnie, ale nie infantylnie i nie wspomina nic o dzieciach ;)

Gość Autor1111
Problem w tym że jak wyznałem kobiecie tej uczucia i swoje żale stwierdziła że nie wie co odpowiedzieć i lepiej chyba żeby do niej nie pisać...To taka piękna brunetka...pozdrawiam

Gość ja odwrócę pytanie
pewnie zrobiłeś falstart i zbyt wcześnie wyznałeś jej uczucia :) dziewczyna się wystraszyła :) macie nadal kontakt czy przez to się rozpadło?

Gość Autor1111
Napisałem jej że ona kocha drogie przedmioty samochody a mnie to nie kręci ale zrobię wszystko żeby to mieć dla niej później przeprosiłem ją za to co napisałem napisałem jej że pokochałem jątaką jaka była że imponowały mi jej wartości,i że pieniądze dajątylko bezpieczeństwo a to jest ważne w miłości..gafe zrobiłem ale trudno licze że mi odpowie na maila...To miłość ze szkolnych lat nie widzieliśmy sięjużdwa lata a uczucia pozostały... pozdrawiam

Gość ja odwrócę pytanie
to może lepiej spotkajcie się na żywo i porozmawiajcie szczerze i tak dużo czasu już straciliście :)

Gość Autor1111
Napisałem jej w mailu że moje marzenie to zobaczyć ją i że w 2011roku spełnie je czy to sie jej podoba czy nie Po co ?Żeby spojrzeć jej prosto w oczy Po co?żeby być szczęśliwym tak jej napsiałem pozdro

Gość Autor1111
Co teraz zrobić?

"Co teraz zrobić?" Teraz to już chyba tylko możesz się pociąć. Z Twoich tekstów wyziera taka rozpacz z desperacją, że szkoda gadać. Zachowuj się jak facet, a nie jak tzipa wołowa :O

Gość Autor1111
No dobra mistrzu to jak ty byś to teraz rozegrał?Pewnie byś napisał sorki ale to pomyłka była..a ja sięczuje wolny napisałem to co chciałem problem w tymże nie wiem czy czekaćna odpowiedź czy napisać jeszcze raz i postawić sprawe jasno:chcesz żebyśmy mieli jakiś kontakt czy nie? pzodrawiam

Gość lllllllllllllsosososososooskdd
zgadzam sie z Mało_stanowczy

"No dobra mistrzu to jak ty byś to teraz rozegrał?" Dla mnie ta sprawa jest przegrana. Jeśli już cokolwiek miałbym zrobić to starałbym się wyjść z tego z resztką twarzy, bo o godności nie wspominam... Nic bym już nie pisał. Co było do powiedzenia to powiedziałeś, będziesz jeszcze raz powtarzać to samo innymi słowami? Nie masz co się obrażać, spytałeś o opinię to ją dostałeś. Powinieneś liczyć się z tym, że ta opinia może Ci się nie spodobać :) Jeśli ona nic nie pisze to masz bardzo jasny komunikat, prawda? Trzymaj się i wesołych świąt :) I wyciągnij naukę na przyszłość, że nie możesz w jednym zdaniu zgrywać macho, a w następnym być szczeniaczkiem na plecach z merdającym ogonkiem :) Poza tym żadna kobieta nie lubi użalającego się nad soba faceta. Sorry, ale my nie możemy mieć "chwil słabości". Mam na myśli takiej "prawdziwej" słabości, gdzie mamy dosyć całego świata i najchętniej usiedlibyśmy w kąciku i powzruszali się nad swoim ciężkim losem. Prawdziwy mężczyzna oddając krew prosi o wiadro i rewolwer. I nie je miodu tylko żuje pszczoły. Zapamiętaj to sobie :)

Gość Autor1111
oki dzięki za porady zajme sie sobą i postaram sie nad sobą popracować sprawa przegrana trudno nie bede płakał:P wiecie co znajdzcie mi jakąś ładną brunetke to moze sie uda jak mnąpokierujecie:P pzodro

"oki dzięki za porady zajme sie sobą i postaram sie nad sobą popracować sprawa przegrana trudno nie bede płakał" Udam, że nie zauważyłem reszty tekstu... :) Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś sobie popłakał, tylko nie przy kobiecie! :) I nie traktuj tej sprawy jako porażki. Czegoś się przecież nauczyłeś. Gdybys nie postąpił tak jak w tym wypadku nigdy byś się nie dowiedział, że tak nie należy robić i jak to wygląda. Mógłbyś popełnić taki błąd spotykając swoją "druga połówkę", a to byłoby niewybaczalne.

Gość Autor1111
Dzięki jesteś wielki ziom,tego kwiatu pół światu znajde se jakąś w końcu,masz spore doswiadczenie...jak ty byś postąpił na moim miejscu jakbyś byl w mojej sytuacji wcześniej... pzodro

Dlaczego płaczący mężczyzna wygląda dla Ciebie psychopatycznie?

Gość Autor1111
Przeprosilem tą dziewczyne za to ża musiala to czytać co napisalem i przyznałem że się ośmieszyłem i że tak nie powininen sięzachowywać prawdziwy mężczyzna... pzodrawiam

Przecież pytam o Twoje zdanie na temat psychopatycznego płaczu męskiego.

"bo mężczyzna nie chce uległej" - no nie wiem. Znam takich, którzy chcą i to nawet bardzo.

Gość Autor1111
teraz już koniec więcej nic nie napisze po prostu glupio mi było że tak desperacko pisałem dlatego przeprosiłem jąże musiała to czytać więcej już nie napiszę... pozdrawiam

"Dzięki jesteś wielki ziom,tego kwiatu pół światu znajde se jakąś w końcu,masz spore doswiadczenie...jak ty byś postąpił na moim miejscu jakbyś byl w mojej sytuacji wcześniej... pzodro" Najkrócej mówiąc - bez pośpiechu. A trochę rozwijając tę ubogą wypowiedź - słuchałbym co kobieta ma do powiedzenia i starał się zapamiętać istotne informacje. Większość kobiet uwielbia mówić. Wystarczy je do tego zachęcić :) Trzeba tylko pilnować momentu, w którym można stać się jej "najlepszą przyjaciółką" bo wtedy ze związku nici :P A słuchając można któregoś dnia przyjść z bukiecikiem stokrotek i powiedzieć z PRAWIE obojętną miną "kiedyś wspomniałaś, że uwielbiasz stokrotki, akurat szedłem koło kwiaciarni to ci kupiłem" Po czym udać, że nie jest się zainteresowanym niczym więcej (buziakiem w podziękowaniu na przykład) :P Poza tym nie mówić zbyt wiele o sobie, jeśli o coś spyta to oczywiście odpowiadaj, ale nie ma co się rozwodzić. A jeśli już chcesz mówić to mów o swojej pasji. Jeśli np. kochasz grzebać pod maską samochodu to opowiadasz o wymianie drążka stabilizatora z błyskiem w oku - kobieta będzie chciała sprawdzić, czy potrafi być ważniejsza niż Twoja pasja :) Może niech Panie ocenią moją propozycję? :)

oceniamy jeśli facet zacząłby mi nawijać o drążkach samochodowych i o tym co jest pod maską to choćby nie wiem jak wielki był błysk w jego oczach to bym go chyba strzeliła:P ewentualnie przysnęła z nudów:P

Gość Autor1111
Ja kocham boksować...uwielbiam oglądać zawodowe walki bokserskie sam trenuje boks od kilku miesięcy... pozdrawiam i dziękuje za kazdą mądrą wypowiedź szczególnie do dwójki userów za mało stanowczy i lorika

"teraz już koniec więcej nic nie napisze po prostu glupio mi było że tak desperacko pisałem dlatego przeprosiłem jąże musiała to czytać więcej już nie napiszę..." No to właśnie sobie przestrzeliłeś drugie kolano... uważasz, że to, co napisałeś nie było desperackie??

Uległość wcale nie oznacza braku własnego zdania. Są faceci, którzy mają w sobie powołanie do bycia przewodnikiem stada. Mesie dodaj tylko jeszcze, że do tego, żeby było tak jak piszesz potrzebna jest inteligentna kobieta i trochę doświadczenia życiowego. :)

jak sie kobiete pozna, na prawde, to nie jest to trudna rzecz, by ją zdobyc najpierw zainteresuj ją sobą, a potem zalezy od ciebie, czy sie zakocha do szalenstwa A te wszystkie zakochania od pierwszego wejrzenia to skąd się biorą niby? Zakochać się miłością wielką można w trzy sekundy. :)

mało stanowczy i racja boże widzisz i nie grzmisz:P

Ike - spoko, Emes powala erudycją i długimi zdaniami. :D

Gość Autor1111
Nie napisalem do niej że więcej już nie napisze... to do was pisałem...Przeprosiłem jedynie za tą poprzednią wiadomość bo po co takie gadki desperackie?jeszcze se coś pomyśli to ją wybiłem z tego toku glupiego i dalem do świadomości że panuje nad sytuacją w jakimś sensie przynajmniej P.S Że panuje nad sobą pzodro

ak sie zakoch*jesz w 3 sekundy, to rwnie szybko sie mozesz odkochac, gdy sie okaze, ze on lubi cie nazywac szmatą ale mozesz go rownie dobrze zaakceptowac... Po tym jak się człowiek zakocha w ciągu trzech sekund, nie jest się równie łatwo "odkochać.