Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

tradycyjnie i uczuciowo

Polecane posty

jako, że jutro nie będzie czasu i ochoty na takie duperele wszystkim bywalcom obecnym i nieobecnym WESOŁYCH ŚWIĄT i wielu ekscesów pod jemiołą ( zwłaszcza prawiczkom przyda się jemioła:P)

Gość ja odwrócę pytanie
przypomniałaś mi, że nie mam jemioły ... :P Tobie również Wesołych Świąt :)

😘 😘 😘 i 😍 😍 😍 Aby życie szarym nie było. :D Dla Ciebie ike specjalny i soczysty 😘

Gość dresiara z pałą pod pachą
wam niech się dzieje ❤️

o jak ładnie:) przynajmniej zobaczymy ile nas tu się pałęta przed świętami:)

topsz widzę trzeba sposobem osoby, które się nie wpiszą i nie złożą tu życzeń będę nękać po topikach cały przyszły rok

Ike dba o tradycje jak co roku zakłada temat w stylu "tutaj składamy życzenia" Widzę że i w tym roku nie zapomniała o tym :) i cieszy mnie to :) a więc i ja sie podpiszę pod tym tematem a Więc ( kolejność jest przypadkowa) Lusi tobie ike brumce czizas dziubusiowi iftar retro klaudce imperii sami ( która nie wiem gdzie podziewa) energicznej 30-tce oraz reszcie fajnych babek ( których przez moja sklerozę zapomniałem wymienić ) składam życzenia Wesołych,Pogodnych i Radosnych Swiąt Bożego Narodzenia ,smacznego karpia i mandarynek :P Zyczę wam także tolerancji,spełnienia marzeń i świetnych wpisów na kafeterii ;) no to tyle .... życzenia owe kieruje takze do chłopaków z tego forum ;) tych kumatych ( oni wiedza o kim mowa ) i tych z prawej strony którym dodatkowo życzę na świeta fajnej kobiety :D 🖐️ Wesołych

Ike zabrumiam ile tylko mam sił. Ale trochę mi dziś humor odleciał. Jakas refleksyjność na temat przemijania mnie dopadła. Ale mogę się tu wpisać pod wszystkimi swoimi nickami. I na pomarańczowo też.

dzisiaj? refleksyjność ? czyżby jednak ten mój nieżywy karp tak na ciebie wpłynął?

Karp to mały pikuś. :) Nie żebym miała coś do karpii i tych, którzy pikietują w ich obronie.

Czyli - karp w sam raz. :) Nie będzie za chudy ani przerośnięty. :) Smacznego ike. A łuskę do portfela włóż, że by Ci pieniędzy w przyszłym roku nie zabrakło. Taki przesąd nie wiem czy lokalny. :)

to przesąd ogólnokrajowy :D sam mam taką w portfelu z tamtego roku :D

ike no nie narzekałem w tym roku ;) Zobaczymy jak bedzie w przyszłym ? Chyba wsadzę sobie 2 łuski ,bo przyszłym roku wesele finanse trzeba bedzie wysupłać znacznie większe ;)

nic ty nie myślisz każ przyszłym weselnym gościom łuski powsadzać- żeby mieli na fajne prezenty:P

Piękna Życzę Ci wspanialych swiat jeszcze lepszego Nowego Roku. Dzięki za to przywracanie do pionu.:D Niech Ci się wiedzie jak najlepiej. Usmiechów, milych ludzi na drodze, wszystkiego czego tylko pragniesz. Niech Ci się to wszystko spelni. Pozdrawiam

Gość bratu niedzwiedziowi
o ile tu jeszcze zaglada NAJLEPSZEGO 👄:(

pewnie niestety nie zagląda dawno go nie widziałam

Gość a ja życzę ho ho
Wesołych i zdrowych 👄 nieobecnym czyli zs,komisiowi,bratu niedzwiedziowi,małostanowczemu,wykładowcy👄

a mało stanowczy jest obecny:) nawet dziś wszechobecny:)

Gość defcyhgjkl;pl,/
a ja życzę ho ho-------->samisiu nie wstydz sie i podpisz sie ladnie