Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaanoano

jestem zazdrosna o..

Polecane posty

Gość onaonaanoano

o faceta z ktorym nie jestem.. Jestem w zwiazku juz 4 lata.. od poltorej roku jesteśmy zaręczeni. Ślub za kilka miesięcy. A więc na początku mojego związku miałam pewien incydent, a moze nie tak- caly ciąg incydentów .. Z moim znajomym z ktorym prawie się nie znałam zazelam się spotykać, byl cudowny.. kochany czułam się bezpieczna, darzylam go wielką, przeogromną ysmpatią.. Ile ja to przeplakalam przy nim, o to ze ja nie wiem co juz mam robić.. Zraniłam go, postanowiłam o tym zpaomniec i zyc dalej ze swoim facetem.. Ale on nie dawał spokoju, kwiaty pod drzwami.. telefon, smsy.. Flirty gdy tylko się spotykaliśmy.. Ogólem trwało to rok. Mineło juz tyle czasu a on dalej jest gotow być przy mnie.. Powtarza ze czeka na mnie. Dalej darze go sympatią, mam do niego sentyment.. Gdyby nie wyjezdzał teraz z naszego miasta na delegacje balabym się ze to by wróciło.. A więc ostatnio dość długo nie wyjezdzał.. Widywaliśmy sę, ale ja jestem pewna swego narzeczonego.. Nie wem co się ze mną dzieje:o Nigdy bym siebie o takie zachowanie nie przypuszczała.. Moja przyjacolka zaczyna się z nim spotykać i jestem cholernie zazdrosna.. on był tylko mój.. przez tyle lat moglam na niego liczyć, byl mom przyjacielem.. kims bliskim ,tylko MOJ. Siedze i mnie skręca.. Ja wiem ze nie można kochać dwóch facetów.. Mojego narzeczonego kocham, chce spędzć z nim zycie! A ON ? Jego darze dzwnym uczuciem.. Jest mi bliski, jest dla mnie przyhacielem.. Łatwiej by było gdyby nie doszło miedzy nami do niektórych sytuacji.. AA zagwatmałam tylko.. Ale chcialam się wyżalić.. Szczerze? zawsze tutaj osoby piszące takie tematy spotykają się z moimi negatywnymi odpowiedziami. A sama taki temat tworzę.. \

Gość onaonaanoano
p.s. takie wygadanie się pomaga;) Sama nie wiedzialam ze tak to dziala...

Gość no moj to ma ocieplaną
to tylko głupia fascynacja nim, skoro piszesz, że jestem pewna że kochasz narzeczonego. a podjudza Cie tylko myśl, że on już nie bedzie na Twoje skinienie tylko przyjaciółki. daj sobie z nim spokoj i daj mu ulozyc zycie inaczej.

Gość woda w kiblu
jestes normalna kobiet. facet na codzień i gach od swieta prawie wszystkie tak robia:)

Gość lsadfknlsdafsdafg
Mam to w d... dla mnie możesz puszczać się nawet z burkiem podwórkowym, a wyjść za mąż za ślimaka. Jesteś nie fair ździrą i tyle ci powiem.

Gość onaonaanoano
Nie nie.. Nie że to nagle się obudzło bo znajoma się z nim spotyka :) To trwa juz 3 lata.. Nie jest moim gachem od święta :o raptem przez tyle spotkań właśnie na początku pocałowaliśmy się 2 razy, ale ustawiłam naszą sytuacje do pionu..Porządanie potrafię opanować :P uwierzcie :) Chodzi o uczucia:)

to moze Ty zastanow sie jeszcze nad tym slubem, bo z takiego malzenstwa moze nic nie byc. a lepiej rozmyslic sie przed slubem niz po.

Gość onaonaanoano
A dlaczego jestem nie fair zdzirą?:D Czy pusczam się na prawo i lewo ? Nie. Mam wielki problem.. Tu nie chodzi o wybór pomiedzy nim a narzeczonym. Tylko o to czy to jest normalne ze inny facet moze nam być tak bliski ?

Gość onaonaanoano
Ale nasz związek jest wprost z moich marzeń.. U mnie w związku jest wszytsko okej!:) Chodzi tylko i wylacznie o mnie.. Tu nie chodzi o to że jestem niepewna moich uczuc:)

chyba jednak nie jest Twoim przyjacielem, gdyby nim byl nie wodzila byś go za nos tyle czasu i zalezaloby Ci na jego dobru i szczesciu, nie mam racji?

no to o co niby. a weż tak postaw sie na miejscu męża, co by bylo gdyby to on mial taką przyjaciółke od serca? co bys o tym myslala, tylko szczerze?

Gość onaonaanoano
Chce jego szczescia Zazdrość zazdrością.. Ale kto tu mówi o zyczeniu aby im się nie udało? Nie mialam go na skinienie palca i nie chialam mieć, bo przecież po co ma facet sobie zycie przezemnie schrzanić. . JA chce wszytsko jak najlepiej dla niego.. Ale jestem zazdrosna po prostu, siedzi we mnie taka wewnetrzna zazdrość.. Tak wiem, nie byłabym przeszczęśliwa gdyby mój faet miał taką przyjaciółke. Ale on o nim wiedział, kłotni troche przez niego przeszlismy. Ale już jest w porządku..

wporządku? to porozmiawiaj o tym z mężem i powiedz co Cie trapi :D ciekawe czy naprawde bedzie tak wporządku

Gość onaonaanoano
Nie powiem mu teraz o tym wprost, myslisz ze on nie wie nic ?? Głupi nie jest.. Wszytsko wie... I wie że on nie zagraża jemu, nam.. Rozmawialismy nie raz o tym, czuje się bezpieczny, to jest najwazniejsze

wiec czego oczekujesz od tego tematu? chcesz żebyśmy Tobie przytakn eli? bo nie rozumiem.

Gość onaonaanoano
chcialam po prostu napisac Ale źle mnie zrozumieliscie, więc tłumaczę . Mam nadzeje, ze wszytsko się ustabilizuje ;) milego dnia

no to zycze rozwiklania sprawy i szczescia, pa