Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgia90

pomozcie, prosze... chodzi o tabletki anty i odstawienie

Polecane posty

Gość georgia90

Mam pytanie. Nie znam sie na tabletkach za dobrze... przyjmowalam je 2 miesiace... potem rozpoczelam 3 opakowanie. Wzielam 3 tabletki z 3 opakowania, wspolzylam z chlopakiem... jednak on ze mna zerwal, pozniej bralam na drugi dzien (3 tabletka) tabletki uspokajajace, ktore koliduja z tabletkami anty a pozniej odstawilam tabletki anty bo byo napisane, ze one poglebiaja depresje... Dostalam krwawienie z odstawienia 2 dni po odstawieniu tabletek, takie ogromne krwawienie, ale nic nie bolalo kompletnie. Chlopak sie nie spuscil do srodka, jednak robilismy to kilka razy... wydaje mi sie, ze nie jestem w ciazy, bo dostalam to krwawienie, na dodatek w dniu, kiedy odbywalam stosunek bylam na tej tabletce jeszcze ostatniej i on sie nie spuscil do srodka, jednak wolalabym miec pewnosc, czy istnieje jakies ryzyko, skoro dstalam to krwawienie?

Gość georgia90
Nikt mi nie odpowie? :-(

Gość naatalkaa
2 tygodnie po stosunku zrób test. Istnieje ryzyko, że jesteś w ciąży,chociaż jak na mój rozum, to prawie żadne. Powodzenia

Gość georgia90
Dzieki troche mnie uspokoilas, ale czy jest mozliwe dostanie krwawienia z odstawienia w ktoryms dniu ciazy? Bo chyba nie? Zreszta jak facet nie doszedl w srodk to tez chyba jest male ryzyko? Ale na wszelki wypadek wolalam sie upewnic...

Gość naatalkaa
Nie mam pojęcia, na tym forum to chyba wszystko możliwe... Ciąża bez wytrysku, przez petting, okres w ciąży, ciąża przy prawidłowym zażywaniu tabsów. Także czasem sama nie wiem w co wierzyć. Test ciążowy to najlepszy uspokajacz, jak nie byłam pewna to robiłam i się uspokajałam.