Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30letniNieudacznik

jestem nieudacznikiem

Polecane posty

Gość hihihihihihihihi
No wiesz, jak się ma dzianych rodziców. My nie mamy. Na studia jechałam zarabiać zaraz po Liceum i skończyłam je za własną kasę, auto kupiłam za własną kasę, no ale mieszkanie to już grubsza sprawa, więc zarabiamy na nie wspólnie. Gratuluję rodziców. Masz łatwiejsze życie, dlatego nie doceniasz innych. Ale tak to zazwyczaj jest.

Gość hihihihihihihihi
Na to mój drogi ja już wpływu nie miałam. Wiele rzeczy rodzice mogli zrobić inaczej, ale co z tego. Liczy się to co jest, a nie nie ma nic. Jednak uważam że nie ma tego złego... Niczego już mi brakuje, ale wyłącznie dzięki sobie.

Gość hihihihihihihihi
Lecę poświntuszyć, bo już łóżko zagrzane. 🖐️

Gość 30letniNieudacznik
Chyba ten temat przestał być o mnie nie licząć tego podszywa tak sobie czasami myśle że jak bym cofnął czas na 1 roku studiów gdybym wtedy jakoś się ogarnął pracował w weekendy morze bym skończył studia i bym miał inną prace.

Gość Pomożemy
No to szkoda, że się nie udało :( A możesz wstawić tu swoją fotkę?

Gość mikimuse
uuupppppppppppppp

Gość 30letniNieudacznik
No wstawiłem przecie fotke ,koorwa,i dziadka tez .

Gość mario_29
jak cie to pocieszy, to ja mam wyzsze wyksztalcenie, dobra prace, mieszkanie, perspektywy, samochod, z wygladu tez chyba nienajgorzej i juz 3 lata nie mialem kobiety z powodu niesmialosci i małego "ogrania" wśród płci przeciwnej. więc nie dołuj się ze nie masz wykształcenia ani dobrej pracy bo pewnie byłoby tak samo jak teraz. pozdrawiam i zycze umiejetnosci radzenia sobie w tej beznadziejnej sytuacji

Gość ciekawska hela
drogi autorze, ja skończyłam kierunek związany z biologią, ale tak naprawdę nic mi to nie dało, i tak mam pracę nie w zawodzie i nienajlepiej płatną, i to może tylko na krótki czas...więc wykształcenie to nie wszystko, zacznij się udzielać na różnych forach to nabierzesz ogłady i twoja nieśmiałość wobec kobiet zmaleje, albo zacznij szukać dziewczyny znacznie młodszej od siebie, one z reguły mają mniejsze wymagania jeśli chcesz zmienić pracę na lepszą to zrób parę kursów, będziesz miał co wpisać w cv i może to zwróci uwagę potencjalnego pracodawcy... a jeśli odpowiada ci zwykłe pisanie i wymiana poglądów na forum to ja zawsze mogę odpisać, zważywszy że strasznie się nudzę po pracy i zwyczajnie nie mam z kim pogadać

Gość ;D
ja mam 22 lata jestem niski mam lipe lipe nie miałem dziewczyny i teraz to juz nawet niechce miec dawniej sie stresowałem ale teraz mysle ze too juz za pózno na tooo aa coo mi tam wazne za mama robote i pije dosyc poterznie co tydzien kobiety mi nie potrzeba juz