Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30letniNieudacznik

jestem nieudacznikiem

Polecane posty

Gość ulkacybulka
no to co pierniczysz, NIE JESTES NIEUDACZNIKIEM! widac chlopie jestes niedowartosciowany, dlatego pewnie dziewczyna bardzo by Ci sie przydala. w pracy masz na pewno jakiegos kumpla, zapytaj go czy nie wybierze sie w ktorys weekend gdzies z Toba na impreze a tam juz wiesz co masz robic... :-P

To że ma pracę i mieszkanie figę daje. Praca słabo płatna mieszkanie może być małe i kiepskiej dzielnicy. Problem w tym że facet nie jest za przystojny i nie ma tego czegoś.

Gość tak PO rudego
oszusta

Gość rudemu donkowi
no pisze ze kocha PO bezmózgowiec

Gość 30letniNieudacznik
Zgadłeś kapselko mieszkanie małe w kiepskiej dzielnicy ale moje,no prawie dopóki nie spłace,jeśli chodzi o moje kontaakty a kobietami to raczej chodzi o nieśmiałość wyglądam normalnie nie jestem przystojny ale nie mam żadnych cech szczególnych uznawanych za szpecące

Gość hihihihihihihihi
cyt:"To że ma pracę i mieszkanie figę daje. Praca słabo płatna mieszkanie może być małe i kiepskiej dzielnicy". ... odezwał się KAPSEŁKO, który mieszka z rodzicami w jednym pokoiku. Ale nie ma to jak świetne poczucie humoru!

gdybyś był przystojny i nieśmiały to by same Cię podrywały. Może spróbuj z jaką z pracy spotykać się. Ewentualnie jak masz czas i szybko nie zrazisz się serwisy randkowe.

Gość hihihihihihihihi
masz, masz - wspólne z tatusiem i mamusią :D Jak to kiedyś powiedział mi nowo poznany chłopak: "Mieszkam sam, tylko z mamą i tatą" :D hahahahaha I bynajmniej to nie żart!

Gość hmm no ten...
nawet nie wiem co ci doradzić hahahah

Gość woda w kiblu
ty kolega! idz do agentury, poruchasz i od razu swiat nabierze barw! nie poddawaj sie!

Gość hihihihihihihihi
hahahahaha, o kurniafka, podszyw dał niezłą fotę, rozumiem że tak właśnie wyglądasz podszywie, dokładnie ja ten aktor - Feldman Marty http://film.wp.pl/idGallery,2525,idPhoto,117279,galeria.html Przewiduję że będziesz równie świetnym aktorem :D

hihihihihihihihi ze swoją opowieścią wystąp w Rozmowach w toku temat mieszkaniowy.

Gość hihihihihihihihi
Ja nie mam własnego mieszkania, mam wspólne z narzeczonym :P

Gość 30letniprawiczek
jaki znowu Feldman Marty? Chyba ślepa jesteś kobieto, po co miał bym wstawiać nie swoje foto? Spójrz na jego usta, a potem bzdury pisz.

Gość hihihihihihihihi
a kapselko pewnie mieszka z karaluchami, hahahahaha :P

hihihihihihihihi kolejna żerująca na facecie. Rzucasz się jak gdyby to było Twoje mieszkanie. W każdej chwili facetowi się znudzisz kopnie w d.... i będziesz tu płakać.

Gość hihihihihihihihi
hahahahahahahahah. Faldman Marty -wypisz wymaluj :D

Gość nmbjbvkjgbkj
sądząc po zdjęciu master pewnie jest prawiczkiem, i sam ''korzystał'' z takich usług 🖐️

Gość hihihihihihihihi
Wspólnie zarabiamy na mieszkanie. To że tobie mamcia kupiła to się ciesz. Po 7 latach nie znudziliśmy sie sobą, więc damy radę :P Poza tym możesz złożyć mi życzenia, bo w lipcu szykuje się weselisko! HURA!

Jedno już mam tak dostałem od rodziców mieszkanie. Za jakiś czas kolejne skombinuje. Wali mnie Twoje wesele zrobione na kreskę. Gdzie będziesz mieszkać po weselu? w wynajętym mieszkaniu?

Gość hihihihihihihihi
Spłacamy końcówkę kredytu. Mieszkanie jest nasze. Ja nie dostałam nigdy nic od rodziców, więc wiem jak smakuje życie. Dlatego to mieszkanie cieszy mnie zapewne o wiele bardziej niż Ciebie Twoje, bo darowane. A mnie ślub bardzo cieszy :) To jest spontan, bo dobrze nam tak jak jest, ale co tam, zaszaleć można :D

bo u mnie jest zasada dziecku daje się na start. Moja matka dostała od rodziców wkład na mieszkanie a mi kupili mieszkanie. Nie opłaci się brać kredytu i bogacić bank.