Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MyszaMisiaPipa

Czy jest ktoś nieszczęsliwie zakochany?Ktos z Was płacze? cierpi?

Polecane posty

myszko odwdziecz sie tym samym i pisz mu o swoich bylych ;D zobaczy jak milo nie wiem czy mowicie do mnie czy do kinkietki? :)

Gość weweqw
hej. ja cierpie. kilka dni temu odkrylam zdrade fcaeta z ktorym bylam 6 lat. odkrylam poprzez mmsa wyslanego w opcji"wo wielu" m.in do innej. od ponad 2 miesiecy spotyka sie z inna. bardzo mnie to boli, nie moge sobie z tym poradzic. placze, raz placze raz cierpie raz go nienawidze. nie wiem co robic. wiem ze nie powinnam ale dzis dzownilam do niego mowiac jakim jest dupkiem i jak wiele dla niego zrobilam i jaka bylam dobra. on mowi ze wie, ze zaluje. jak nakrzyczlam ze jest dupkiem i zerem i bez zasad to nakrzyczal jaka ja jestem okropną wariatką i ze wie ze nie chce byc juz ze mną. zaloze sie ze bedzie albo jest z tą laska. nie wiem jak mam sobie poradzic z cała sytuacja.

Mysza, rozwala mnie Twój potężny charakterek:D WEW- co my możemy Ci w takiej sytuacji poradzić... jest Nam strasznie przykro. Musisz się pozbierać, nie pokazuj mu jak bardzo cierpisz. Wymaż Go jak najszybciej ze swojego życia...

Gość weweqw
pogadajcie ze mna:(

Gość weweqw
trudno tak straszne po 6 latach:( masakra jakas.

Wiem, że straszne ale musisz się z tym uporać.... Gdyby chciał wrócić- nie zgadzaj się, bez żadnych wyrzutów Cię zdradzał, nawet się nie przyznał.. drań jeden

Gość weweqw
najgorsza jest chec dzownienia do niego. bo po pierwsze byl moim pryzjacielem przez 6 lat a po drugie mam ochotena niego krzyczec i mowic jakim jest dupkiem i jak bardzo mnie zranil i jak tak mogl. :(

Mysza- co jest, co żeś odwaliła??? WEW- ale nie możesz, musisz się zaprzeć i przetrać to... pomyśl sobie, że nie był wart...

Nie wiem czy mnie pamiętacie, akurat od studniówki nie mam internetu, piszę teraz szybciutko u koleżanki. Mam nadzieję, ze u Was wszystko OK. A nawet jak nie, to pamiętajcie: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Ja usłyszałam "niestety", i przyjęłam tego kosza tysiąc razy lepiej niż się spodziewałam, od tego momentu studniówka zaczeła być przyjemna i radosna, bo wcześniej to nerwy były Tak, nie rozumiem jego wcześniejszego zachowania, ale to już nie ma znaczenia :) To już jego problem. To mnie najbardziej nurtowało. Bo ani ja nie miałam zwidów czy halucynacji, żeby sobie wszystkie słowa, gesty spojrzenia i cały ten denny szajs ubzdurać. No, ale nie ma co dociekać :) Kilka łez dopiero parę dni później spadło, a po za tym czuję sie niesamowicie wolna i leciutka i te nieliczne łzy oczyściły mnie już do końca. I jestem dumna z siebie, moze to głupie ale cieszę się, ze to zrobiłam. Pokonałam strach, i to jeden z najgorszych w moim życiu. Ogólnie strach uważam za coś najpaskudniejszego To paradoksalne, ale czuję się teraz niezależna, pewna swojej wartości, silna i ogólnie jakaś taka zajebista :D Nie mam pojęcia czemu Trochę mi wstyd, że tyle żyłam w iluzji, ze moje uczucie jest faktycznie jakieś wzniosłe (a tak szybko prysnęło) no ale trudno. Dobrze, ze niechęci nie odczuwam do nikogo :) Pozdrawiam, na pewno tu wpadnę jeszcze i dokładnie poczytam topik. Ale to tego internetu trzeba :(

weweqw -to nie ma sensu tyle Ci powiem, nie dzwon, nie pisz...To naprawde dupek, nie dosc ,ze Cie zdradził to jeszcze wyzwał? a ja jestem taka wkurwiona,ze zagotuje sie zaraz!!!!! Ja nie bede tego tolerowac, pisze mi o laskach pytał jakie perfumy używam bo ładnie pachniałam ostatnio to mu mowie a on: a bo moja kolezanka ma takie same. co mnie obchodzą te jego obciagary i teraz napisał,ze nie bedzie pisał bo idzie na impreze, i niech spierdala. Wybuchałam i juz mi lepiej. Nie jest mój ale nie chce zeby pisał o tych laskach swoich.

nie pojechalam do kasjera, pierdole. nie mam sily, jest naprawde zle ;( musze z wami pogadac bo nawet nie ma kto mnie wysluchac mysza co to za misja byla? i dobrze tak, jakis psychol z niego :D dobrze ze masz taki twardy charakterek kultura mam na drugie - a widzisz, mowilam, polecam nawet dostanie kosza hahaha, mi tez pomoglo na jakis okres czasu wtedy :) i bylo super juz po fakcie. dziewczyny co sadzicie o tym moim? (przepraszam ze pytam wam znowu, ale mnie to meczy) nie wiem czy sie do niego odezwac, nie odzywalam sie od czasu mu zadania tamtego pytania co o mnie sadzi..

Gość heeeeeeheeeeeeeeeeeh
Mnie zdradził mąż z moją koleżanką. Od tamtej pory mam kontakt z jej chłopakiem już byłym i nie wiem ale podoba mi się on.

To nie przyjaciólka to suka pierdolona z męzem przyjaciólki sie przespac... Bonkers, napisz... co Ci szkodzi, zwykłego smsa,zobaczymy czy sie odezwie..zobaczymy i pomyślimy dalej. wiem,ze nie powinno sie pisać ale sytuacja jest inna, napisz. Ja jestem wkurzona, niech sie bawi palant, ja mam takie skojarzenie,ze jak impreze to on juz sie obsciskuje z innymi.

i badz zla na niego. lepiej byc dla faceta chamska, to wtedy sam bedzie sie staral i przyleci ;)

Kultura- no widzisz, jednak dobrze Ci radziłyśmy. Cieszę się Twoim szczęściem:) Wróć do Na:*:D Bonkers- nie wracaj do tego, odpuść Go sobie już... Mysza- po co te nerwy, weź wyluzuj. Jakimś dupkiem będziesz się przejmowała:D

no i kurcze dwie doradzaja mi co innego :) to tymbardziej nie wiem :)

wiecie co? jeszcze nigdy tak sie nie wkurzyłam,zawsze było mi smutno troche powiedziałam sobie pod nosem a dzis jestem sama w szoku, ale to cios w krok normalnie

Hehe:D ale wiecie co, mimo wszystko wydaje mi się, że nie powinnaś pisać bo sama popatrz: olał Cię, nie odzywał się tyle czasu, a jak mu coś odbije po Twoim smsie, będzie chciał się spotkać i potem będzie to samo? Zbędne cierpienie... Już wiesz jaki jest. Mysza- weź Ty Go olej, ja już bym nie chciała faceta, który opowiada mi takie rzeczy;/

jak nie napiszesz, to nie bedziesz wiedziała co jest grane, jakos ostatnio o pomoc go poprosiłas i jestem pewna,ze nie raz sie spotkacie. Jak nie odpisze to jebniesz zakonczenie znajomosci z klasą:-D I tak sie odezwiesz to pewne, skoro o nim myslisz:-) Ana-jasne,ze tak ale czekam na smsa od niego bo wiazanke mu puszcze dzis mam taki dzien,ze nie hamuje sie wcale

haha no dokladnie, wariatki wy moje :D znaczy to ejst tak, ze on sam sie NIGDY nie odezwal, ale jak do niego pisalam w styczniu to odpisywal mi po minucie, po paru maks :o przyjaciolka tez twierdzi ze nic mi nie szkodzi odezwac sie na stopie kolezenskiej. ale dlatego ejstem zla, ze to nigdy sie o mnie koles nie stara. mysza zobaczysz, jeszcze bedzie pisal do ciebie ;) a ty wtedy 'i co ile dupeczek wyrwales?? podobne do twoich bylych??' moze zajarzy :D spokojnie, wyobraz sobie jak zatrzaskujesz mu penisa w tosterze :D albo inna slodka zemsta :D

Gość cisza.
Hej :) pierwszy raz odważyłam się napisać coś na Kafeterii :) Chciałam Wam tylko powiedzieć, że fajnie, że są dziewczyny, które szybko potrafią pozbierać się po zerwaniu z tymi parszywymi szczurami jakimi są mężczyźni... Podziwiam Was za tą siłę i mam nadzieję, że nigdy Wam jej nie zabraknie :) mimo że przychodzą czasem złe chwile i łezka w oku się kręci to pamiętajcie, że one mijają:) i z czasem miną całkowicie: )buziaki, papa:*