Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoze ktos?

pigulki, spirala, plamienie..

Polecane posty

Gość pomoze ktos?

Hej! Mialam zalozona spirale lekko ponad miesiac temu, zaraz przed zalozeniem spirali skonczylam ostatnie opakowanie tabletek anty. Domyslalam sie, ze raczej okresu na czas nie dostane, no i nie dostalam, ale ostatnie kilka dni mam potworne bole brzucha, w sumie to sa jakby ogromne skurcze, az mi sie plakac chce. Do tego myslalam, ze okres dostalam, ale mialam tylko jeden dzien, potem nic, a dzis mialam jakies dziwne plamienie ale ta krew jest az czarna :/ zastanawiam sie czy to normalne, miala ktoras z Was to samo?

Gość pomoze ktos?
up

Gość pomoze ktos?
czy naprawdę nikt mi nie pomoze? :(

Gość adinnnaaaaaaa
a rodzilas w ogole?

Gość adinnnaaaaaaa
bo jesli nie, to nie powinnas zakladac spirali

ja mam spirale od 3 lat i powiem Ci że przyspirali plamienia sie zdarzaja mi praktycznie zawsze w srodku cyklu

Gość pomoze ktos?
nie rodzilam, moja lekarka powiedziala, ze moge miec spirale bo to chodzi tylko o to, ze jesli nie rodzilam to troche trudniej ja wlozyc bo kanal jest ciasniejszy, no ale mi ja zalozyla (musialam przestac brac tabletki bo bardzo zle na mnie dzialaly a bralam ok 3 lat), no i teraz czekam na okres ale go nie ma, za to jest dziwne ciemne plamienie i okropne skurcze, tak mnie zgina z bolu, ze az sie wyprostowac nie moge w niektorych momentach

Gość pomoze ktos?
teraz tak sobie mysle, ze moze moglam poczekac troche z zakladaniem spirali az mi sie okres ureguluje po tabletkach, chociaz nie wiem, czy to by cos zmienilo :/

tez tak mam tzn nie rodziłam (i nie mam zamiaru) , zakładanie spirali pieruńsko bolało(bez znieczulenia) noi mam bardzo bolesne miesiączki zazywam wtedy 2 nospy albo 2 tabletki vegetalgin i czasami laremid9bo mam wtedy czesto biegunke) i jakos daje rade a w srtodku cyklu zdarzaja mi sie plamienia własnie takie ciemnobrązowe.moja lekarka twierdzi ze to normlane

Gość pomoze ktos?
to mnie uspokoilas :) no ja tez musze brac nospe.. ale juz sie martwic choc nie bede, dzieki za odpowiedz!