Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgfdg

ile lat ma lookrencja ??

Polecane posty

Gość erdtyuiop
Tak już jest na kafe. Każdy musi dosrać jak widzą, że jesteś ładna, młoda i inteligentna. Zazdrość je zżera. Jak nie mają o co się dosapać to zrobią to o wiek albo o to, że źle postawiłaś przecinek ;] Jeśli chcesz porozmawiać w miły gronie to zapraszam tu www.forumes.pl Pozdrawiam

Natala - nie naskoczyłam na Ciebie. Ogólnie tutaj wiele osób twierdzi, że mam 15 lat, dlatego nazywam to idiotyzmem, z Tobą nie rozmawiałam i do Ciebie nic nie mam. Co innego gdybym napisała "Ty idiotko!" w odpowiedzi na Twój post, a tak przecież nie było, więc wyluzuj. ;) Jakiej przemądrzałości? Nigdy nie traktuję ludzi odgórnie i do wszystkich podchodzę równo. Zajebistości rzekomej nie widzę i nigdy nie tytułowałabym siebie "zajebistą". Mam wielu dobrych znajomych, a przyjaciół dwójkę. ;) Także nie baw się w Sherlocka. Gimgówno to dla mnie nie każdy, kto chodzi do gimnazjum, ale ktoś kto zachowuje się niesamowicie debilnie nawet jak na wiek gimnazjalny. ;) Wiem, czym jest hipokryzja i właśnie nią zalatują Twoje wypowiedzi. Używasz jakichś podpoziomowych określeń i twierdzisz, że to ja mam "teksty z dupy", także daruj sobie. Nigdy nie nazwałam siebie mądrą, wręcz przeciwnie - podkreślam swoją niemądrość.

Gość patologiaaaaa a aaa
wenus ty blacharo

Gość patologiaaaaa a aaa
co moze twoj har nie ma samohodu? wozi ci dupe po lasach

Gość patologiaaaaa a aaa
Mam fiata 126p i lachoniki tez ze mno jezdzom po lasach :classic_cool:

Wenus - jak miło, że jest ktoś, kto jest tutaj podobnie odbierany. ;) Nie rozumiem czemu jesteś blacharą, czytałam ten topik o samochodzie i prawie jazdy u facetów i nie zauważyłam żebyś napisała coś przez co można by Cię sklasyfikować jako "blacharę". :O Widziałam Twoje poprzednie zdjęcie, jesteś śliczną kobietką. Większość tutaj to po prostu straszni zazdrośnicy, czepiający się każdego, kto w jakiejś sferze jest lepszy od nich samych. Dziękuję za życzenia i wszystkie miłe słowa, to dużo dla mnie znaczy. :)

Gość ..NATALA..
Poziom intelektualny tych dwóch panienek sięga zeru.

Nawet inteligencje można zmierzyć na kafe, no no:) Kiedyś miałam zdjęcie kawałka mojego auta, wiem ze to był okrs kiedy bylam nazywana blachara :D A teraz to chyba zbieg okolicznosci:)

Gość Klanga
Jest tu wiele osób które są mądrzejsze i piękniejsze od ciebie, ale wkurza je twoja zarozumialosc, i żeby nie było nie mowie o sobie.to wcale nie zazdrość. Bo prawda taka że w kwestii urody, a najbardziej inteligencji to nie ma czego tobie zazdrościc...

Kurcze, nie możecie po prostu odpuścić? Ja wcale nie wychwalam ani swojej urody, ani inteligencji. ;) Także dajcie spokój, bo po co się tak denerwować i psuć sobie nastroje, szczególnie przed świętami, które większość z Was obchodzi?

Gość a ty biedra ile masz lat?
a nie moge pytac. napisz biedra dlaczego tak uwazasz bo mnie to ciekawi

Gość mgwpdjm.d
To ile ten twoj "narzeczony" ma lat? Swoja droga, to komiczne, gdy nastolatka ma "narzeczonego" :-)

Gość odpisz biedro
;)

Gość to ja germanotta
ale wypowiadasz sięna tematy o których nie masz pojęcia

nie kazdy prawiczek taki jest. a jak ktos sie obiawa ze z dziewczyna ktora np. uprawiala przygodny seks byloby mu sie ciezko dogadac

a po ile oni maja lat, ze nadal szukaja dziewicy?

jak sie zakochaja to moze im sie zmieni. jednak to, ze prawiczkowi nie marzy sie dziewczyna, ktora np. uprawiala przygodny seks nie swiadczy ze jest od razu zacofany prawda? ;) poza tym to co piszesz nie swiadczy o zacofaniu ale raczej o lekach i obawach

a ty bys mogla byc z prawiczkiem?

bo sprawiasz wrazenie nastawionej anty do prawiczkow

Gość niezalogowany stały bywalec
bo biedra sama jest prawikiem w wersji w szpilkach :D

to mile zaskoczenie

i bylabys cierpliwa az sie w lozku wyrobi?

Gość biedra jest ok
:)