Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgfdg

ile lat ma lookrencja ??

Polecane posty

Gość gdfgfdg

gimnazjum liceum czy studia??

Gość ..NATALA..
15

Gość wcale nie koniecznie
Jezu lookrecja weź nie obrazaj tu ludzi .. ohh cóż za idiotyzm , uhh jestem mądra bo chodzę do liceum ohh aah ' tylko sie nie posraj z wrażenia . Co z tego , że masz z 16 ? nie mogła sie pomylić rok ? od razu idiotyzm ?

Nie obrażam ludzi, o ile oni najpierw nie obrażą mnie. Zluzujcie troszkę, bo naprawdę spinacie się cholernie, a w dodatku bez potrzeby. 🖐️

Najpierw zrobił się wokół mnie szum, bo rzekomo sama zakładałam o sobie topiki żeby zwrócić na siebie uwagę. 🖐️ Z początku to ignorowałam, a potem, kiedy zrobiła się tutaj niezła sieczka zaczęłam się irytować i być niemiłą dla oczerniających mnie osób. I nagle stałam się taka wulgarna i ordynarna. :classic_cool:

look spoko zawsze znajdą się oszołomy :D ładna dziewucha jesteś to się zabijają o Ciebie, mimo, że zajęta jesteś ;)

Tak ? a Czy natala obraziła Ciebie tym , że masz 15 lat ? Oh jej urazona wielce . Wiesz co taka stara-maleńka , tzn taką z siebie robisz . Daj spokój 1 LO to jest 15/16 lat . I na tyle też wyglądasz więc nie pal głupa , że ktoś Cie obraża :O Nie pogrążaj się już bo jak nie wiesz co pisać to zawsze te swoje głupio/mądre teksty z dupy wyjęte.

Gość sdadasadsdas
Duzo teraz na kafe tcyh madrych 15-17 latek :O Ta w dodatku denerwuje sie ze ktos napisze ze ma 15 jak ma 16,9 :D

Gość boze jak ten jej chłop z nią w
wytrzymuje ?

A czym ja obraziłam tą Natalę? Idiotyzmem jest stwierdzenie, że mam 15 lat, nie napisałam, że ona jest idiotką. Ogólnie, dziewczyno - piszesz jak pospolite gimgówno i inni nie zjadą Cię tylko za to, że jesteś po mojej stronie. "nie pal głupa" "teksty z dupy wyjęte" - a zastanów się jakie to są stwierdzenia? Zalatujesz hipokryzją, nie sądzisz?

Gość ten bezmózg lookrecja
to pisałam ja germanotta

no cóż, wypierdalaj :D chciałabym mieć te 16 lat i tę świeżość :) mam nadzieję, że moja córka też tak rozkwitnie za 3 lata piszę o urodzie ;)

że jesteś po ich stronie* Nie wiem jak to jest, że wszyscy mnie tutaj nienawidzą. 🖐️ Nie przypominam sobie, żebym kogoś obrażała, kiedy on niczego nie zrobił mnie. Ogólnie jestem naprawdę pokojowo nastawiona wobec innych i umiem przyznać się do swoich wad. ;) Mimo tego jest tu jakieś małe zgrupowanie moich nienawistników. Dziwne, w realnym życiu jestem raczej osobą lubianą. 🖐️

Gość ..NATALA..
Lookrecja bez namysłu napisałam 15 .Chciałam napisać 100.Zastanawiam się dlaczego zaraz na mnie naskoczyłaś.Rodzice zamiast uczyć Cię kultury ,to chyba Cie bili jak byłaś malutka.TYLE.

ja pierdole dzieciaku , sorry będę sobie pisała jak chcę . Gimgównem byłaś do tego roku teraz jesteś w liceum i co już jesteś fajna ? żal mi Ciebie . Gimnazjum dla Twojej wiadomości skonczyłam jakieś 7 lat temu i nie pisz mi dziecko o hipokryzji nie znając znaczenia tego słowa . Myślisz , że jesteś mądra jak używasz wysublimowanego słownictwa ? Jesteś jeszcze głupiutka i mało wiesz . W realu też tak skaczesz do dorosłych ? :O

Cudowna Wenus - pół roku temu, ku uciesze moich rodziców, z którymi mój facet jest związany finansowo (mój ojczym to jego pracodawca). Ale to tak na marginesie. :P Mumi - dziękuję Ci bardzo, naprawdę rzadkim jest spotkać kogoś, kto lubiłby mnie tutaj... Życzę Ci, aby Twoja córka była dokładnie taka, jaką chcesz ją widzieć. :) I żeby nie było z nią tylu problemów, co obecnie jest z większością nastolatków. :P Także ze mną. ;)

Natala - masz rację . Masz jakieś kompleksy ? Jakąś manie ? Czy może nie znasz znaczenia słowa ''nienawiść'' ? puknij się . ' uh co za idiotyzm ... ' :O

Gość wertyu
Na kafe tak jest ...nie mogą znieść, że jesteś młoda, ładna i inteligentna więc muszą dosrać jak nie o wiek to się dosapią, że źle postawiłaś przecienk ;/ sory za literowki ale nie mam kilku klawiszy ;] Zapraszam tutaj www.forumes.pl porozmawiamy w milym gronie :)

Gość a ty biedra ile masz lat?
? i czemu uwazasz ze prawiczki sa zacofane?

Gratuluje:) ja miałam 18 lat gdy mi się mój oświadczył :P Również ku uciesze rodziców, ale oni po prostu go uwielbiaja :D I to tez jest pewien powód dla ktorego się spotykasz z przykrościami :) Ja swego czasu tak jak juz mowilam, spotykalam się i zaręczyny w wieku 18 lat było dla wielu wielką tragedią:o Dobra już wiecie ile ona ma lat. A teraz? nie podbijać tematu :o