Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6y6t6yt

zaden z poznanych mezczyzn nie wytrzymal dluzej

Polecane posty

moim zdaniem to goscie uciekaja gdzie pieprz rosnie bo jak ciagle nieprzerwanie pzrez 2 miechy maja sterczec z kwiatami, cedzic czule slowka a nic nie dostawac w zamian to w koncu odpuszczaja, majac w perspektywie obok siebie oziebla i sfrustrowana kobiete

No ja też bym odszedł od takiej dziewczyny, ze strachem co będzie później... Dla mnie 2 miesiące to normalny czas. Dziwne byłoby gdyby na pierwszym spotkaniu próbował Cie "przelecieć". Ale skoro dwojgu ludzi jest razem dobrze, czują, że razem siebie na wzajem pociągają, to na co czekać? To coś jak w stylu: seks ok, ale tylko po ciemku:D Pewnie boi się, że skoro na początku znajomości nie masz do seksu zdrowego podejścia to później może być tylko gorzej:P

Gość 6y6t6yt
przeciez ja nie mowie o czekani latamni albo do slubu!!Ale kurwa jak jest etap spotykana sie rozmowy jeszcze sztuczne nie znam jego przyjaciol rodziny itp.....to jak mozna wymagac odemnie bliskosci!jakbym sypiala z kazdym kto probowal sie ze mna spotykac i po paru tygodniach stwierdzal ze to jednak nie to i nagle przestal sie odzywac(mialam mase takich sytuacji)to przeciez bym juz dawno hiva miala!Spotykanie sie a zwiazk to rozniaca.z kazdym z kim zaczynacie sie spotykac zaraz idziecie do lozka?

Gość 6y6t6yt
3 zwiazki takie mialam jak mialam lat 22 lat po dwoch miesiacach seks....czule słówkan i nagle "to jednak nie to"i potem dowiadywalam sie ze są z inna i ten sam schemat!!chodzi o poczucie ze komus zalzey na mnie!a niestety nie mam takiej penwosci wydaje mi sie ze tylko pociagam mezczyzn ale nie ma uczucia...moze dlatego ze w innych aspektach jestem beznadziejna nudna zalosna glupia nieciekawa nie wiem..Ale NIGDY jzu tak nie zrobie dopoki noe bede miala pewnosci ze ktos kocha mnie anie pociaga go moje ciało

Ale z drgiej strony to dobry sposób , żeby sprawdzić czy kolo jest pantofelkiem ;) To może nich czekają ... ;)

Gość 6y6t6yt
on czekal pod dzwiami z kwiatami mimo ze juz z nim sypialam...po prostu chcial rozwiac podejrzenia..przyjezdzał codziennie..chcial sie kochac co dziennie wyznawal milosc.a.. potem stwierdzil ze chamia i pociag fizyczny to jednak nie wszystko!!:O

czyli powinno byc tak 1. poznanie chlopaka 2. poznanie rodzicow 3. poznanie rodzenstwa 4.poznaie znajomych 5. poznanie wujostwa 6. poznanie dziadkow 7. poznanie sasiadow 8. poznanie psa burka 9. poznanie kotka mruczka 10. poznanie papuzki klaudynki 11. odpowiednia pora na bzykanie!!! no po prostu cud-miod-malina

Gość plepleple
mam pytanie , czy ci facecui z którymi się spotykałaś byli interesujący , niebanalni , ciekawi czy pociągało cię u nich : czułe słowka i te badyle co ci przynosili?

Coralik ,najlepiej iść po dwóch miesiącach? :( A jak się nie uda ,to następny facet tez po 2 miesiącach i tak jeszcze ile razy?????????????????????????

Gość dfgsdfgsdfgsdf
6y6t6yt Może wydajesz się dziewczyną na 1 raz i takich przyciągasz "facetów".Więc może to dobrze że masz teraz takie zasady i radzę Ci ich nie zmieniać :) Najwyżej zostaniesz starą panom z gromadkiem kotów :P

Gość 6y6t6yt
Coralick-bardzo zabwne..jestes tak glupi albo udajesz!!nie chodzi o samo poznanie tylko kurwa o swiadomosc ze jezeli nie wstydzi sie przedstawic cie rodzicą to znaczy ze traktuje cie serio ze ze nie ejstes jedną z wielu kurewek w jego lozku....o ktorej nie warto wspominac mamie bo za tydzien bedzie inna!

Gość 6y6t6yt
wydawali mi sie dobrymi ludzmi.....tylko tyle....normalni faceci mili itp...Ale wszyscy sie tacy wydawali Ci co odeszli po seksie tez

Gość plepleple
to dlacego TY nie mówiółąś facetom, wczesśniej , że co prawda bardzo mili z nich faceci , ale to nie to ,

Gość po...lone to wszystko
2 miesiąca....bez seksu to dla faceta bardzo wyraźny sygnał - NIE JEST ZAINTERESOWANA BLIŻSZĄ ZNAJOMOŚCIĄ... koniec tematu

do wszystkich koorwa zdegustowanych pan... jestem KOBIETA!!!! Nie uwazam sie za koorwiszcze jak juz napisalam. Nie polazlam z nikim do wyra bo mnie swedziala. Poszlam do lozka z gosciem do ktorego czulam miete. Nie zastanawialam sie czy: - pozna mnie z mama i tata - jaka jest przy blizszym spotkaniu jego ciocia Hela - czy ma powazne zamiary co do mnie - czy mnie nie wydyma i nie zostawi - czy jestem jedynie jego obiektem seksualnym.... milam to serdecznie w doopie w owym momencie, bo mialam motyle w brzuchu i chcialam byc blisko niego. Nie robie lodow na dyskotece w kiblu, nie daje doopy za szminke i strigi. Ale tez nie jestem zakonnica w habicie!! Uwazasz, ze postrzeganie kazdego faceta za pokretnego kootasa i kogos kto cie chce tylko zerznac to w porzadku wobec niego?? wcale sie nie dziwie ze wieja..

Mi się podoba, powinno wyć jeszcze wspólne zdobycie K2 i skok z 50 km z jedną butlą w samych slipkach ;)

Gdy się kogoś kocha, to w większości przypadków również ta osoba podnieca, zatem seks jest naturalny w tej sytuacji.

Gość 6y6t6yt
ci mezczyzni z ktorymi nie poszlam do lozka przyjezdzali do mnie a potem mowili ze npo jadą do przyjaciela...albo koleii albo dac prezent mamie...Sorry ale nigdy nie zaproponowali zebym np im towarzyszyla!!mili przeslodzeni chcieli sie bzykac ale w takich prozaicznych sytuacjach nie dali mi poczuc ze jestem traktowana powaznie..odwozil mnie taki jeden do domu i jechal do przyjaciela!!nie mial potrzeby mnie przedswtawic nie mial potrzeby bym mu towarzyszyla!!to jak kuwa mogl wymagac seksu ode mnie...BO co bo bylo milo...bo byl slodki i milusi!!!trudno to bede sama..oddam sie nawet na 3 randce ale jak bede miala swiadomosc ze chociaz troszke jestem wazna dla kogos..nie na zasadzie starania sie i czululych slowek i kwiatkow byleby mnie omamic.moja rzyjaciola przez takie poszukiwania milosci sie leczy z choroby wenerycznej!!wiec nie pierdolcie

Gość plepleple
6y6t6yt i bardzo dobrze problem w tym że trzeba było ich wcześniej spławiać i tyle chociaż z drugiej strony przynajmniej w kwiaciarni robiłaś obroty :P jak czujesz że facet jest miły ale nic ponadto to po co się męczyć ? przecież wiadomo ,że później może być, co najwyżej, tylko gorzej

moja droga, od chorob wenerycznych mozna sie zabezpieczyc bardzo prosto. na pewno nie tym, ze partner bedzie CIE kochal a nie TWOJE cialo. to ze jest zakochany nie znaczy ze nie ma syfa.

6y6t6yt => Czyli 3 dostało to na co ten wybrany ma czekać nie wiadomo ile. Dziewica z odzysku od siedmiu boleści. Kto by taką chciał?

Gość Laga O
według naukowców badających hormony miłość nie może trwać dłużej niż 4 lata