Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moskier

kłutnia

Polecane posty

Dzis dzien przed wigilja a ja pokłuciłam sie z mezem ,on nic nie rozumie nie wiem juz jak do niego dotrzec .poszło o to ze pojechał na wigilje do pracy i co on sie swietnie bawi a ja siedze w domu sama .Jak mówie ze mi z tego powodu zle to kłutnia gotowa ja tez mam swoje potrzeby ale on nie moze tego zrozumiec ,od 5 lat siedze w domu i wychowuje syna ,chciałam juz isc do pracy ale nie bo jest za mały ,mieszkamy na wsi ,straszne odludzie nie mam tu znajomych bo młodzi powyjezdzali nawet nie ma do kogo isc w odwiedziny ,siedze wiec cały dzien sama i mam tego dosc wkoncu ile tak mozna ,ale on nawet nie próbuje mnie zrozumiec wystroił sie i poprostu wyszedł. A ja siedze i wyje ale mam super swieta

Gość sddddds
Mam nadzieje ze maz ci kupi Slownik Jezyka Polskiego na prezent

Gość Szaszczak
Ona jest po zawodówce, to jej niepotrzebne.

Gość rozumiem,że czujesz się
rozumiem,że czujesz się opuszczona, ale ten punkt widzenia jest raczej wynikiem Twojej frustracji, zmęczenia i znudzenia ciągłym siedzeniem w domu.Wigilia w pracy to cośnormalnego ale w Twojej perspektywie to kolejna zabawa męża, podczas gdy Ty nie masz żadnych rozrywek. Uważam,że jedyne co możesz zrobić, to odpuścić tę wigilię a od nowego roku zmienić coś w swoim życiu. Nie musi być to od razu powrót do pracy, ale ... kiedy mąż z pracy wróci, to Ty wyjdż do koleżanki, fryzjerki, na jakiś kurs, zakupy - cokolwiek... Janp zapisałam się na kurs włoskiego-tak dla siebie,zaczęłam odwiedzać koleżankę no i jestmi lepiej. Zadbaj o siebie, ładnie się ubieraj-poprawi Ci to samopoczucie. Naprawdę:) trzymam kciuki

Gość zdrada jak nie wiem co Renia
to sobie potrzepaj boberka