Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bardzo zniesmaczona

To co dzisiaj zobaczyłam mnie zaszokowało.

Polecane posty

Gość Billiana Gates
Seksik 0987 - seksik to ty widziałeś chyba tylko na redtube więc pewnie dlatego tak zazdrościsz komuś kto potrzebuje prezerwatyw:) A co do autorki postu - jak możesz tak oczerniać bliźniego? Przecież to nie po Bożemu, gdybyś była prawdziwą katoliczką to po drodze z apteki wstąpiłabyś się do kościoła pomodlić za tych zdemoralizowanych ledwo wyrosłych z pieluch a już uprawiających seks wykolejonych młodych ludzi. Czy to się godzi chrześcijance o takich rzeczach pisać na tym forum gdzie pełno rozpusty i myśli nieczystych??

Gość seksik0987
Seksik 0987 - seksik to ty widziałeś chyba tylko na redtube więc pewnie dlatego tak zazdrościsz komuś kto potrzebuje prezerwatyw ta a Ty ile juz miales/mialas partnerow? 3-4 moze 10?

głupia prowokacja.. kogo obchodzi co ktoś kupuję... zaraz będzie nastepny podobny temat że ktoś kupił 8 paczek papierosów ... widać niektorzy mają nieżłe we łbie pomieszane..

Gość Billiana Gates
Pudło prawiczku, nie trafiłeś:) miałam dwóch, z tym drugim planujemy ślub latem :) heh poza tym nie wiedziałam, że wartość kobiety zależy od ilości jej partnerów:)

Gość ewella2
seksik widać, że żadna dać ci nie chce :P

Gość seksik0987
ewella2 seksik widać, że żadna dać ci nie chce mam stala partnerke i nei chce innej a ze ty jestes szmata i dajesz dupy to twoj problem , a pozniej placz ze mezczyzni nie szanuja szmat Billiana Gates Pudło prawiczku, nie trafiłeś miałam dwóch, z tym drugim planujemy ślub latem heh poza tym nie wiedziałam, że wartość kobiety zależy od ilości jej partnerów i co temu i temu loda robilas;d?

Gość seksik0987
szkoda ze swoje wrazenia opisujecie na tak nedznym forum;d? wstydzicie sie na wp o tym napsiac?

Gość ewella2
ale ty jebnięty jesteś , mam męża od lat a w tobie siedzi jakaś zadra do kobiet uprawiających seks przed ślubem. Weź pod uwage , że nie każdy wyznaje ta samą religie.

Gość seksik0987
tylko szmaty pisza o ich zyciu prywatnym ;d

Gość seksik0987
ewella2 ale ty j**nięty jesteś , mam męża od lat a w tobie siedzi jakaś zadra do kobiet uprawiających seks przed ślubem. Weź pod uwage , że nie każdy wyznaje ta samą religie. chuj mnie to ze masz meza? po chuj piszesz o zyciu seksualnym tutaj a nie np na wp lub w telewizji wstydzisz sie swojego kurestwa?

Gość Bo seks jest megaprzyjemny
to forum w wiekszej czesci dot. zycia prywatnego.

Gość seksik0987
Bo seks jest megaprzyjemny to forum w wiekszej czesci dot. zycia prywatnego. rozmowy w toku tez a zaden koazk z tego forum nie opisze w telewizji ze mialam tyle partneow i tyle fiutow w buzi;d

seksik ale to pedał jak chuj bez 2 zdan jest ścierwem jesli tak o kobietach gadasz idz sie wykąp ze starym w wannie tak jak lubisz:)

Gość seksik0987
riddick1984 seksik ale to pedał jak ch*j bez 2 zdan jest ścierwem jesli tak o kobietach gadasz idz sie wykąp ze starym w wannie tak jak lubisz a ty pedofilem jesli myslisz ze jestem pedalem bo to czytaja dzieci a wy o seksie i kurestwie piszecie;d

Gość Bo seks jest megaprzyjemny
Ja tam się nie wstydzę tego ilu miałam partnerów :) Mogę o tym mówić, bo żaden z nich nie był jakimś prostym chamem, każdy dla mnie swego czasu dużo znaczył a to, że nie wyszło z żadnym z nich no to cóż, takie życie, ale przynajmniej miałam coś dla siebie z tamtych związków ;)

Gość ewella2
tak to czytają dzieci a ty bluzgasz jak margines społeczny, niczego sobą nie reprezentujesz w tym temacie , nckiem także

Gość seksik0987
riddick1984 majac tyle lat to chyba juz wstyd wchodzic na takie forum dla malolatow;p? PEDOFIL JESTES?

nie moja wina ze seksik stracił dziewictwo dupy jak mial 10 lat a teraz obraza innych..zazdroscisz? weź possij:D

Gość seksik0987
ewella2 tak to czytają dzieci a ty bluzgasz jak margines społeczny, niczego sobą nie reprezentujesz w tym temacie , nckiem także wiesz jestes mezatka i co robisz na takim forum? brak ci czegos? masz problemy? bo wstyd dla doroslej wchodzic i pisac z 13;d

Gość seksik0987
riddick jestes pedofilem realy;d lubisz maloletnie fora;d? masz nk;d? szukasz mlodych kobiet;d? 13 lubisz;p?

Gość Billiana Gates
seksik - wątpię żebyś miał kiedyś jakąkolwiek dziewczynę a pisać to tu sobie możesz, że masz słonia w karafce. Jesteś żałosnym prawiczkiem, wiesz, że żadna cie nie chce dlatego próbujesz sobie wmówić, że kobiety to szmaty i że to ty nimi gardzisz a nie odwrotnie. Ale nie przejmuj się tak ma każdy cham, któremu zdarzyło się nie mieć kobiety (ciekawe czemu? :) )

Gość seksik0987
ale mam z ciebie polewke;d idz mamie sie pochwal co tu piszesz;p bo chyba nie wiem kim jest jej syn lub corka;d

Gość karoolek...................x
bulwersuje Cie , ze ludzie chcą uprawiac sex ? a cóz w tym złego ? To , ze Ty mam libido jakie masz (bo inaczej tego posta by nie było ) nie moze sie przenosic na wszystkich .

Gość Billiana Gates
Ps. jutro Wigilia więc może już dziś zacząłbyś mówić ludzkim głosem a nie bluzgać i przeklinać wszystkim? :)

Gość ewella2
A ty po co tu siedzisz?

Gość seksik0987
karoolek...................x bulwersuje Cie , ze ludzie chcą uprawiac sex ? a cóz w tym złego ? To , ze Ty mam libido jakie masz (bo inaczej tego posta by nie było ) nie moze sie przenosic na wszystkich nie to nie;d ale to jak pisza na tym forum dorosli ludzie;d maja po 30 lat a pisza o seksie ile lodow mieli w buzi;d niech te kurestwo pisza gdzie indziej;d

Gość karoolek...................x
idac ta droga mogę zatem napisać , ze wszyscy pracujacy za minimum ustalone sie szmacą . Nie stać Cie jednego / jedną z drugim / gą na wiecej ?