Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ijaa

Jestem dziewicą, a jednak jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość Ijaa

To co tutaj napisze będzie pewnie zaskoczeniem dla większości z Was i nie będzie się Wam chciało w to wierzyć. Mam 17 lat, chodzę do 2 klasy LO, zakochałam się w facecie starszym o 10 lat, ma on już żonę i dwójkę dzieci. Nie mieszkali razem. Gdy poznaliśmy się od razu coś zaiskrzyło, on mi nie powiedział o rodzinie a ja zdążyłam się w nim zakochać. Poszłam z nim do łóżka, tzn kochałam się z nim tylko oralnie tzn. w tyłek. To był jeden jedyny raz, miałam wtedy okres, później poszłam zmienić tampona i myślę , że wtedy wprowadziłam plemniki do pochwy. Nie brałam pod uwagę tego, iż mogę być w ciąży, ale gdy nie miałam okresu 40 dni pomyślałam , że coś jest nie tak, zaczęłam panikować. Teraz jestem w 3 miesiącu ciąży, ten facet o tym nie wie, zszedł się z żoną, dostał kontrakt i wyprowadzili się zupełnie do innego miasta, nie mam z nim kontaktu. Moi rodzice są staroświeccy i w ogóle nie tolerancyjni, jeszcze o niczym nie wiedzą. Jestem dziewicą, nie uprawiałam analnego seksu, a jednak jestem w ciąży, podczas okresu są dni nie płodne, a jednak jestem w ciąży... Świat mi się zawalił. Ale poradzę sobie, nie mam nikogo kto mógłby mi pomóc, jeśli rodzice wyrzucą mnie z domu to będę szukała pomocy... Ale to dziecko będzie moje i tylko moje i zrobię wszystko by było kochane.

Gość az sie po dupie leje
-7/10

Chyba Cię pogięło :D Po 1 w tyłek to nie oralny a właśnie analny, po 2 jak mogłaś suche plemniki wprowadzić do pochwy ? Może ktoś cię zruchał po pijaku i ot cała zagadka 🖐️

w chuja sobie lecisz. masz 17 lat i anala od orala nie odrozniasz? tss.

Gość trochęinnasytuacja
ja zaszlam w ciąże bez normalnego stosunku, tzn był petting, chłopak dotykał mnie tam członkiem, ale nie wszedł, miał wytrysk, wleciało więc trochę do środka. niektórym trudno pewnie w to uwierzyć, bo czasem podczas normalnego seksu sa problemyz zajściem w ciążę, ale ja naprawde tak zaszłam, mam 3 letnie dziecko.pobraliśmy i już wiem co to seks, ale w ciążę zaszłam jako dziewica ! to nie żart.

Gość trochęinnasytuacja
naprawdę tak było, on nie wszedł, jedynie może jak tak to na 1 cm, nadal byłam dziewicą, co potwierdził lekarz.... czasem sobie myślę jaki ten świat dziwny, niektórzy się starają o dziecko, leczą, uprawiają normalny seks, a my tylko petting (ale przyznam że wytrysk był w sumie jakby do środka) i od razu ciąża, no cóż widać tak nam los pisał, może to i dobrze, cieszę się, że mam dziecko, tym bardziej jak czytam że ktoś się stara i nie może, a nam się tak udało. dużo osób o tym nie wie, tu piszę to anonimowo.

Gość trochęinnasytuacja
nie wierzycie, to trudno. tak było, ja nawet się tego wstydziłam,że jako dziewica zaszłam w ciążę, miałam 21 lat. koleżankom, w sumie nikomu się nie przyznałam,że to tak wyszło, że bez seksu itp. znikam już bo zaraz jakieś podszywy się znajdą by bzdury wypisywać. chciałam tylko by autorka wiedziała ze mozna zajść w ciążę bez seksu ale wytrysk musiałby być do pochwy, u niej jakiś post pomieszany bo nie odróznia oralnego od analnego, ale to już nie moja sprawa. poczytajcie na forum ginekologicznym, na temat zajśc w ciążę, pisze ze dochodzi do ciąży gdy dojdzie do wytrysku do pochwy i jak plemniki się dostaną dalej, pisze nawet że nie musi to być tylko podczas stosunku, ale właśnie musi być wytrysk i muszą plemniki dotrzeć dalej. dobranoc.podszywom dziękuję, już nic więcej nie piszę, więc jak ktoś napisze pod moim nickiem to bedzie podszyw.

Gość nnnnnnnn
ona mowi prawde mozna tak zajsc jak ci sie facet spusci wiadomo gdzie :P choc to bardzo rzadkie przypadki....ale zeby zajs od anala to pierwsze slysze :D

Gość słyszałam i czytałam o tym
że tak jak INNA SYTUACJA mozna zajść w ciążę, jednak tak jak autorka podczas seksu analnego czy oralnego nie można. a autorko co mówi test ciążowy, lekarz?

Gość a ta druga kolezanka
może błony nie miałas przebitej ale mówienie o dziewictwie to trochę przesada:-)...

Gość spragniona jola
współczuję i jednocześnie się śmieję

Gość gość
przecież do tej pory już się urodziło !