Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent dla szefa

prezent dla szefa

Polecane posty

Gość prezent dla szefa

witam i prosze Was o pomoc otóż zyje z szefem w przyjcielskich warunkach, dziś mi oznajmil ze jutro do mnie podjedzie niby zlozyc zyczenia lecz ma do mnie kawałek drogi więc wiem że pewnie coś chce mi ofiarować i tu mam problem bo ja tez mu muszę i nie wiem co mi wypada a czego nie tak więc proszę o pomoc

Gość prezent dla szefa
myślałam o dobrym alkoholu ale na święa nie wypada więc pomyślałam o spinakch do mankietów ale nie wiem czy tez wypada

nie wiem, ja jak musiałam dać prezent szefowi, to kupiłam mu skórzane etui na pióro/długopis dobrej firmy wiem, że przeżywa te swoje pióra i prezent był trafiony, nosi to etui do dzisiaj, już ze 6 lat

Gość prezent dla szefa
kurcze mój to jest taki hmm normalny nie nosi zadnych skorzanych etui ani piór ani wizytówek itd :/ i przez to taki problem

Ostatnioe w pracy kupowaliśmy prezent dla szefa.Fakt, że długo myśleliśmy i w końcu wybraliśmy uniwersalny prezent. Ktoś przypadkiem trafil na delikatesy internetowe, gdzie w ofercie mają rewelacyjne kosze prezentowe. I tak szef dostał alkohol i zestaw czekoladek i słodyczy z tzw. Wyższej pólki. A wszystko to zapakowane w elegancki kosz. Super;D był bardzo zadwolony, bo nie dostał kolejnego kalendarza, czy pióra. Polecam. Delikatesy nazywają się limonka studio. Szybka i miła obsługa i ogromny wybór;D

Gość ZakupoweSzalenstwo
Witaj. Obejrzyj nasze oryginalne prezenty dedykowane właśnie dla szefa i szefowej, a może właśnie wpadnie Ci coś w oko. Wysyłką się nie martw, bo dojdzie w 2 doby, chyba że chcesz odebrać tego samego dnia w Warszawie w Hali Kopińskiej, to też nie ma problemu:) http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/Biznesman/252