Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna znowu wyjazd

wyjazd naukowy na 5 dni

Polecane posty

muszę jechać na wyjazd naukowy trwający 5 dni, niby żaden problem ale standard beznadziejny, wiem bo już raz byłem, prysznice są 3 na piętro, bez zasłon nawet, łazienki damskie i męskie zaraz obok siebie z drzwiami wspólnymi, pokoje 3 osobowe bez łazienek, koszmarny standard, grzyby na suficie, w pokoju umywalka tylko, beznadziejna i brudna, szafa z odpadającymi drzwiami, poplamione wykładziny, skrzypiące w nocy tapczany, i tak samo w każdym pokoju jest, nie tylko tam gdzie ja byłem, i do tego współlokatorzy w nocy siedzą do 23 i głośno się śmieją, gadają, przyprowadzają dziewczyny, z tymi dziewczynami na jednych łóżkach siedzą, a ja nie mogę spać do 23 i potem następnego dnia trzeba wstać o 7, jestem niewyspany, trzeba by o 20, najpóźniej o 21 pójść spać żeby być bardziej wyspanym, poza tym wtedy szybciej czas leci na takim wyjeździe, w jaki sposób mogę powiedzieć innym z mojego pokoju żeby w nocy nie robili takich rzeczy, a jak chcą to mogą przecież do innego pokoju pójść a nie u mnie siedzieć? na ostatnim wyjeździe to codziennie 10 osób siedziało, i z dziewczynami na jednych łóżkach, przecież to jest niedopuszczalne, a ja spać nie mogłem, w jaki sposób im to powiedzieć? wtedy nawet nic nie mówiłem bo wiem że nic by to nie dało, ale może wy wiecie jak to załatwić?

do góry