Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5585

Prosze o rade

Polecane posty

Gość Ania5585

Witam wszystkich! moze opisze po koleji!kilka lat temu poznalam super chlopakow.jeden z nich jest moim mezem,ale chodzi o tamtego.Na poczatku mojej znajomosci z obenym mezem bywalo roznie nic nie bylo jasne.czesto spotykalam sie z drugim znajomym ktory zawrocil mi w glowie!przy nim czulam sie cudownie,ale wiadomo to tylko bajka,nasz kontakt sie urwal.teraz mam sliczna coreczke,meza,no i burze uczuc.odezwal sie tamten znajomy a serce mi walilo jak mlot.pogadalismy,wiem ze ma zone,dziecko,a ja strasznie tesknie za nim,czy to normalne? co mam robic???

Gość zdecydój się
najlepiej zapomnij... bo na pewno nie jest ideałem jak to Ci zostało w pamięci... Z waszej wznowionej znajomosci może być więcej nieszczęścia niż szczęścia

Gość pewna-polka
Lipa - Ja trafiałam na chamów więc jak trafił mi się mój facet to na innych nie muszę się juz gapić i zastanawiać :D Masz męza, dziecko, ale jak tak dziala na Ciebie ten 2gi to znaczy, ze czegos Ci brakuje pewnie... Nie wiem moze cos świeżego wnieście do związku? -------------------------------------------- http://sekswwielkimmiescie.blox.pl/

Gość fghsssssssssssssssssssssssssss
On tez ma zone, dziecko, wiec nie bedziesz mogla liczyc na nic wiecej niz tylko przelotny romansik. Bedzie dyskretnie, bo pewnie tez nie bedzie chcial, zeby zona sie dowiedziala. To, ze masz dziecko i jestes kobieta nie oznacza, ze juz nie mozesz wcale zyc, faceci jakos moga i to bez skrupulow, nie krepuj sie kochana, odstresujesz sie troche.

Gość po...lone to wszystko
zonanizuj się teraz 3 razy, idź spać i nie myśl o głupotach

Gość Ania5585
Sa swieta,rodzinnie a ja myslami jestem z nim!Bardzo pragne go zobaczyc,chociaz na chwile!mam metlik w glowie,nie chce stracic meza,dziecka,rodziny........

Gość Eleeene
to radze Ci wylac wiadro zimnej wody na glowe , a najlepiej wykapac sie w lodowatej wodzie. Dla iluzji chcesz zniszczyc wszystko? Dziewczyno nie rob tego .

Gość pastelowy kot
Eleene...Miło cie widziec:)

Gość Eleeene
a dziekuje.Weszlam chwileczke dla relaksu, po kolacji wigilijnej i na innym topiku mloda kobieta , chce skoczyc z mostu. Tak bardzo chcialam, by jej wytlumczyc , ze zycie dzis sie nie konczy. Chyba sie nie udalo :-( Wesolych Swiat .

Gość Ania5585
Nie chce i dlatego nie wiem jak sobie poradzic z uczuciami:(

Gość Eleeene
jesli nachodza Cie takie emocje -zajmij mysli czymkolwiek. Odkurzaniem, praniem, gimnastyka , nie wazne czym. Staraj sie jak najwiecej czasu spedzac z mezem i coreczka.Rob sobie weekendy wyjazdowe z mezem czy chocby spacery z nimi.Przytulaj meza ciagle.Badz kolo niego.Nie wchodz w miraze bo to jest bezsens. Nie warto Aniu. Uwierz starszej kolezance,

Gość Ania5585
Musze jakos sobie pomóc,bo za zadne skarby swiata nie chce dziecku zabierac ojca! mam nadzieje ze to przelotne uczucia ize to minie.dziekuje wam za rady.