Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuupppppppppp

Obcięłam włosy i wyglądam jak debil - teraz ze 3 lata zapuszczania przede mną

Polecane posty

Gość uuuuuuupppppppppp

Z włosów do wcięcia w talii mam teraz do brody. Wobec zmian w życiu chciałam jakiejś zmiany w sobie i mam... Wyglądam jak debil 😭 Pomóc nie pomożecie, ale chociaż się wyżalę... No chyba że któraś z Was zna sposób, by przyspieszyć porost włosów?

Gość dsahbfhdsbfhdsb
ja czuke to samo , miałam włosy tej samej długosci co Ty i sciełam sie na BOBA i bardzo załuje... tyle zapuszczania ... bo jednak nie ma to jak długie włosy...

Gość mi pomaga na porost włosów
olejek rycynowy. ewentualnie też jakieś tabletki na porost.

Gość to jest w końcu to złamanie
przyzwyczaisz się. o właśnie, podsunęłaś mi pomysł, żeby iśc do fryzjera jutro :P

Gość dsahbfhdsbfhdsb
Mam na mysli fryzurę a'la BOB Budowniczy 🖐️

Gość dsahbfhdsbfhdsb
Bob Budowniczy to chyba z Ciebie podszywie!!!

Gość dsahbfhdsbfhdsb
Fryzura na BOB'a czyli na kupę :D

Gość uuuuuuupppppppppp
Męska rzecz - pomyliłeś tematy czy też uważasz, że Twoja fryzura jest arcykretyńska? :classic_cool: Olejek rycynowy? Ale co ja mam z nimi robić niby? Zakładam, że nie pić, bo to przecież na przeczyszczenie jest :O

Gość kendikenditrik
ja dzis scielam ;( boze prosilam goscia o sciecie jednego centymetra.... stwierdzil ze mam popalone od rozjasniania i mi opierdolil do ucha i kolor jaki mi zorbil to juz nawet nie pisze bo wstyd ;(;( podobno klient placi klient wymaga a ten cwel zrobil na mojej glowie co jemu sie podoba i w dupie to ma ze mi sie nie podoba. zaplacilam 260 z u nie byle fryzjera bylam tylko u jednego z tych lepszych i co? chyba lepiej jak bym poszla i zaplacila 50 zl i mialabym tak jak bym chciala jestem zalamana ;(

Gość to jest w końcu to złamanie
ej dziewczyny! z krótkimi to można tyle fryzur robić, nie histeryzujcie!

Gość blacksoul*********************
mozesz kupic treske z naturalnych wlosow do wpinania pod wlosy albo przedluzyc u fryzjera

Gość kendentrik
ale to kosztuje to po pierwsze a po drugie chcialabym swoje naturalne a nie jakies sztuczne ;/ czasu sie kurna nie cofnie ;/

Uzbrój się w cierpliwość, za kilka tygodni się przyzwyczaisz. Długo Ci włosy rosną?

Ja w zeszłym roku też dośc radykalnie obcięłam włosy (do brody), dodam że zawsze miałam długie (do pasa). Baaaardzo żałowałam, ale zacisnęłam zęby i podcinałam tylko końcówki, dziś mam znowu moje długie włosy :-) ale muszę przyznać, ze mi zawsze szybko włosy rosły.

Gość vhvhghg
kup sztuczne pasma do wpięcia na klamerkach szukaj na allegro

Gość Fanka_Tolkiena
:D krótsze włosy to nie koniec świata, daj spokój

Nie kupuj żadnych sztuczniaków, dopiero wtedy będziesz wyglądać jak debil.. poszukaj na necie jak fajnie ułożyć takie włosy jakie masz teraz , jestem pewna że w rzeczywistości nie jest tak źle, tylko po prostu za bardzo byłaś przyzwyczajona do poprzedniej długości..

Gość Jgamt.
Tez mnie cos natchnelo i chcialam sciac moje wlosy do pasa:d Bogu dzieki w pore sie opamietalam :)

Gość uuuuuuupppppppppp
Przedłużanie włosów odpada - to obleśne. Rosną mi dość szybko, ok 2 cm na miesiąc, ale nie aż tak szybko, by odrosły w rok jak Tobie. Problem jest jednak taki, że są bardzo grube i gęste, a w takiej pośredniej długości, między karkiem a łopatkami, będę wyglądać jak prawdziwy kretyn - szopa nie do okiełznania i będę musiała je spinać :O Ech...