Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idą święta i co?...

jeśli ktoś czhe pisać o czymś i o niczym zapraszam...

Polecane posty

Gość idą święta i co?...

nudzi mi się. w domu wszystko gotowe na jutrzejszy dzień. tydz temu cieszyłam się że idą święta a teraz nawet nie chce mi się o tym myśleć... nie czuję tych świąt. ktoś tez tak ma?... chętnie pogadam o czyiś problemach... doradzę.proszę piszcie za mną bo mnie zaraz szlag trafi... ;)

Gość idą święta i co?...
u mnie w domu każdy się cieszy że święta idą i w ogóle ale nie ja. ja jakoś mam to gdzieś...:( jest mi smutno bo prawie nikogo nie będzie. zawsze cała rodzina rodzeństwo ciotki wujkowie a teraz tylko ja mama ojciec brat babcia i wujek z tkórym wszyscy mieszkamy... siostry nie będzie. drugi brat tak rzadko przyjeżdża i akurat jutro ma do pracy także jak my będziemy się zbierać do stołu on będzie musiał już jechać...:( już któreś z kolei święta spędzi sam:( strasznie mi go szkoda. 2 dni świąt na do pracy i w sylwestra tez :( załamka.

Gość idą święta i co?...
sory chyba jakaś nie kumata jestem: Kolorowa Mysz xD- o kim?

Gość idą święta i co?...
nie...

jestem Bi- uuu pokaż kiedyś co tam zrobiłaś :P ja dziś to po prostu hardcore ciasto zrobiłam :classic_cool:

Gość mnie tez nie ciesza swieta
bo mimo ze mam duza rodzinke, to kazdy spedza je sobie sam, tzn. kazdy dom sam, bez laczenia sie, bez robienia duzej wigilii. glupio tak...

Gość dsahbfhdsbfhdsb
Uwaga robię Wam magię świąt: ABRAKADABRA..... :classic_cool:

idą święta i co?... Mi mozesz doradzic, bo nie wiem co mam na jutro ugotowac... mam zrobic wigilie dla 3 osob. Zrobie barszcz z uszkami pierogi ruskie, salatke. Ale chcialabym cos jeszcze. Nie mam pomyslu, nie wiem nie wiem nie wiem.... Ehhh

Gość idą święta i co?...
dsahbfhdsbfhdsb dzięki :) od razu lepiej:D

Gość idą święta i co?...
rybcia jest najlepsza:) po grecku np. albo krokiety:) ja je uwielbiam:D

Przez tą magię to aż zapach choinki poczułam :) :p Ja ciasta nie piekłam ani nic nie robiłam, cichy bunt. Czuję się znacznie lepiej niż tydzień temu ale dla męża nadal baaaaaaardzo chora. W tym roku niech on się męczy. Wiem straszna jestem :)

Gość idą święta i co?...
jestem Bi: popieram:D

Gość idą święta i co?...
no kapustę z grzybami zawijasz w smażone naleśniki:) mmmmmm:D pycha

Gość Gwózdek w paprociach w lesie
Pewnego razu kiedy pojechałam z tatą na grzyby do lasu i weszliśmy w wysokie paprocie nagle na mchu pojawił się gwózdek kremowy z zamka fana i zaczął się wydłużać w moim kierunku próbowałam uciec ale nie mogłam nogi mi się zablokowały i po chwili mnie ókół. Widocznie ktoś w mieszkaniu robił remont i wywiózł do lasu gruz oraz drzwi z zamkami fana które leżały tam przez parę lat i zarosły mchem. Gwózdek był cały czas aktywny i wyszedł i mnie ókół jak się znalazłam w pobliży drzwi które były pod warstwą mchu. Rada odnośnie ochrony środowiska naturalnego: Obywatelu! jeśli znajdziesz w lesie wyrzucone stare grzejniki od CO to nagraj bezpiecznie na radio papkowanie i wstaw je koło tych grzejników, niech się złuszczą i sproszkują na drobny pył stalowy pod wpływem papkowania by nie zaśmiecać lasu ! Pamiętaj później wrócić po radio, które podstawiłeś ! Chroń środowisko naturalne !

Ja nie muszę się martwić bo nasza trójka będzie świętować sama. Ubiadoliłam ciasto i z tego już są dziewczyny zadowolone, barszczyk i śledzik, za to na sobote planuje zaszaleć

Gość idą święta i co?...
kiszoną kapustę trzeba odgotować. grzybki też i pokroić. zmieszać to wszystko i pomaścić cebulką:) i smacznego:D no i jeszcze te naleśniki...

Gość idą święta i co?...
robicie jakieś prezenty?...