Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaaaa

PYTANIE DO MAM 2,5 LATKÓW

Polecane posty

Gość mamusiaaaa

Czy Wasze maluchy spia w dzien jeszcze__??? jesli tak to ile czasu?

Gość mamusiaaaa
mój na przykład goli, pitoli, krawaty wiąże i usuwa ciążę. majstruje też halabardy i pilniczki, ostrzy noże, nabija zapalniczki

Gość mamusiaaaa
jak widac bambery nie spia/ idz spac głupia istoto.

Gość mamusiaaaa
za najlepsze odpowiedzi wysyłam gratis swoje noszone majteczki pachnące moimi kobiecymi soczkami

Gość ja mam 2,5 latke...
i od ok pół roku nie spi już w dzień. Dodam, ze od urodzenia miała dystans do spania;) Kiedy miała roczek spała 30min w ciągu dnia. Teraz, kiedy szaleje przez cały dzień, chodzi spać ok 19 i śpi do ok 7rano. Jak dla mnie rewelacja;)

Gość mamuska1985
tak mój synek spi tak około 1.5-3 godzin zalezy od dnia.

Gość ja mam 2,5 latke...
No to nieźle, moja córka nigdy nie robiłą sobie takich drzemek. Nawet jak miala parę miesięcy, to spała tylko do 45min tak 2-3 razy w ciągu dnia. Ale znam dzieci, które jak twój synek sypiają w dzień długo, ale za to wieczorem strasznie ciężko je do łóżka zaciągnąć.

Gość mama3latkii
moja córci do 3 roku życia spala 2-3godz w ciagu dnia, teraz ma 3,5 roku nie spi w dzień.

Gość brzuchatka5678
moja ma 2.3r i śpi 2 godziny dziennie ale pozno chodzi spac i wczesnie rano wstaje miedzy 6 a 7

Gość mama3latkii
ooo to ja mialam fajnie mała spała 2-3 godz w dzien a na noc zasypiala o 19-20 i budzila sie o 10 rano . spioszek jak rodzice :)

Gość ja mam 2,5 latke...
o, to nic tylko pozazdrościć! Moja starsza córka tez lubiła pozpać- jak rodzice;) a młodsza, nie wiem po kim taka dzika;)

Gość ja mam 2,5 latke...
miało być POSPAĆ, oczywiście.

Gość wreszcie wyspana
mój synek ma 2,8, a dopiero od kilku tygodni przesypia całe noce. Oczywiście nie każdą, ale jednak. W dzień drzemka ok 2h - nie codzienie. Mówi, że nie jest śpiący i że będzie tylko odpoczywał, ale ja widzę, że oczy mu się kleją :) Zawsze lubiłam te drzemki, ale widzę, że przez nie wydłuża sie wieczorne pójście do łóżka. Już sama nie wiem co lepsze.

Gość mama3latkii
no niestety to juz mineło :) córka do przedszkola na 8.00 a rodzice do pracy, koniec spania i leniuchowania, zostały tylko weekendy :) i jutrzejszy dzień wolny :P

Gość mama3latkii
córcia spi w przedszkolu 2 godz maja spanie od 12 do 14, a wieczorem o 19-tej idzie luli

Gość jjjjjjjj jjjjjjj
ech to moja ma niecale 4 miesiace i ucina sobie moze 4 15minutowe drzemki w ciagu dnia, chyba ze na spacerze zasnie i spi prawie godzine to wtedzy w dzien gora 2 razy po 15-20 min, a wieczorem wcale taka chetna do spania tez nie jest.. ciekawe co bedzie za 2 lata