Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauuuuuuuuula ;/

Co ja mam zrobić w tej sytuacji.. ??? Pomozcie

Polecane posty

Gość Pauuuuuuuuula ;/

Hej. Prosze o pomoc, sama nie iwem, co robic:( otóz.... pewien chłopak, którego znam rok lub moze troche wiecej i ktory zawsze był moim dobrym przyjacielem ostatnio zaczal sie dziwnie zachowywac.. az po miesiacu wspolnych imprez itd wyznał mi ze mnie kocha.. wszedzie razem jezdzimy itd.. ale ja go nie kocham, nie umiem mu tez odmowic jechac gdzies z nim...:(bo on tak bardzo nalega... Ja jednak kocham mojego bylego, który niebawem wroci do PL... nie iwem, jak powiedziec to temu chlopakowi??:(

Powiedz, że jest dla Ciebie przyjacielem, że bardzo Ci na nim zależy i że go szanujesz, ale musi wiedzieć, że nigdy go nie pokochasz.

Powiedz mu poprostu prawde bo jeśli dalej bedziesz w to brnęła to możesz nie tyle Siebie skrzywdzic ale Jego

Gość Pauuuuuuuuula ;/
... dziekuje... ale ja moze mu nieswiadomie narobilam jakichś nadziei:( jejjjjjjjj.. jeszcze mi naszyjnik kupil na gwiazdke.. nie przyjmę go, nie moge !!!

Wiem że to nie jest łatwe ale nie możesz zmuszać się do Miłości jesli tego nie czujesz

Gość Pauuuuuuuuula ;/
gadałam o TYM tez z moją przyjaciółka, powiedziala spróbuj.. i sprobowalam ale jednak to nei to ;/

To jezeli juz masz ten etap proby za Sobą to jesli czujesz ze nie dasz rady z nim byc to powiedz Mu o tym jak najpredzej