Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata234

Krótki Sen

Polecane posty

Gość Beata234

Witam Mam 49 lat a mój problem dotyczy krótkiego snu.Kładę się spać koło 23:00 śpię do 01:30 i wstaję,czuję się wypoczęta i nie mogę już spać.Proszę o pomoc co powinnam zrobić. Beata

Gość mysieńka
powinnaś pójść do lekarza

Gość kak
Najlepiej w takim przypadku udać się do lekarza. On powinien zaradzić. Przyczyn bezsenności jest przynajmniej kilka. Może to nadmierne stresy, dieta, albo skutki schorzeń. Stres niekorzystnie wpływa na funkcjonowanie całego naszego organizmu. Może on powodować kołatanie serca, drganie powieki, jak też wspomnianą bezsenność. By go rozładować warto zastosować różne techniki relaksacyjne. Ale oprócz tego warto pamiętać, by nasza dieta była wzbogacona o odpowiednie składniki. Jakie? Otóż wszystkie witaminy, które należą do grupy B. Ponadto węglowodany złożone, które uwalniają się stopniowo do krwi, a dzięki temu jest możliwe utrzymanie stężenia glukozy na stałym poziomie. I w takiej sytuacji mózg zaczyna produkować odpowiednią ilość serotoniny, która nie tylko poprawia nasz nastrój, ale też uspokaja. Więcej informacji na temat kłopotów z bezsennością znajduje się na stronie http://bezsennosc.net.pl/2010/09/14/nie-daj-sie-stresowi-walcz-z-bezsennoscia/

Gość skoro czujesz się wypoczęta
to nie widzę problemu.

Gość a jak dawno
A jak dawno miałaś w dupce pytkę? Ktoś cię powinien konkretnie zruchać na dobry sen.

Gość Beata234
Myślałam o tym ale kto by mnie chciał taką starą i nieatrakcyjną... Zaspokajam się nogą od stołu i głową mojej matki ale niewiele to daje :(

Gość Beata234
Myślałam o tym ale kto by mnie chciał taką starą i nieatrakcyjną... Zaspokajam się nogą od stołu i głową mojej matki ale niewiele to daje :(

Gość Beata234

Gość Beata234
Przepraszam za te duble ale rucham się domestosem i jestem bardzo podniecona