Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie wiem już

Czego życzycie osobom z rodziny przełamując się opłatkiem?

Polecane posty

Gość bo ja nie wiem już

Nie lubię tego i znowu zastanawiam się co mówić :O

Gość uwielbiam dzielić się
opłatkiem! :-) A życzę tego, co czuję - czyli wszystkiego, co najlepsze - bo wszystkim życzę dobrze i to niezależnie od tego, czy kogoś lubię, czy nie. Życzenia płyną prosto z serca. Jeśli masz je recytować - to w ogóle nie warto.

Gość bo ja nie wiem już
Łatwo powiedzieć...

Gość lzhdva
ja też tego nienawidzę :O w ogóle nie lubię świąt - atmosfera jest wtedy taka fałszywa w rodzinie... przez cały rok kłótnie i wojny, a w wigilię obłudne życzenia i silenie się na uprzejme rozmowy :O

Gość chyba skoczę
ja święta lubię, ale tych opłatkowych ceregieli nie. w sumie nawet nie wiem czemu, życzę wszystkim jak najlepiej, a jak już przyjdzie co do czego i mam z siebie wydusić jakiekolwiek życzenia to nie wiem co powiedzieć i zapada krępująca cisza :o w każde święta wychodzę na kretynkę przez ten opłatek :P

JA ZAPRZESTALAM TEJ CEREMONI; GDYZ MAZ JEST SLAZAK NIBY WIERZACY; ALE NIE ROBILI NIGDY TEGO; PIERWSZY ROK ZROBILAM; TI SMAIL SIE ZE MN IE; DUPEK Z NIEGO; NIE PRZEJMUJE SIE WIEM ZE TE ZYCZENAI TO PIC NA WODE; I TAK MI AZWSZE TESCIOWA ZYCZY WZSYSTKIEGO NAJGORSZEGO.-p hujjja i mi z duppcie to za dobrze zyczyc