Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Wesołych Świąt :)

Polecane posty

Wszystkim piszącym na Kafeterii Życzę Spełnienia Marzeń, Zdrowia, Pomyślności i Radości z każdego dnia. Wesołych Świąt :)

Gość żyjemy mitami
każdy ma takie święta, na jakie zasłużył ;)

Jeśli o mnie chodzi to dostałam od teściowej bluzkę identyczną jaką akurat miałam na sobie. :)

🖐️ Czuliście w ogóle jakąkolwiek atmosferę? A prezenty...jak prezenty. Znowu dostałam dwie takie same książki i to jeszcze autora którego nie jestem w stanie przełknąć (Coehlo) :D Chce ktoś? :P

Szczerze to nie za bardzo czułam w tym roku tą atmosferę. Może dlatego, że od 2 tygodni przeziębiona jak cholercia jestem i nic mi się nie chce.

Atmosfera niestety nie jest taka sama jak kiedyś w dziecinstwie...teraz wiekszosc rzeczy robi sie z przyzwyczajenia ale ogolnie jest spoko...Najwazniejsze że spędzam Święta z Rodzina...Jeszcze jutro przyjeżdza reszta Rodzinki i pewnie bedzie jeszcze milej :)

Ja niestety w tym roku podchodzę inaczej to świąt i cieszę się, że jutro nie będę miała gości. Nie przetrwałabym tego chyba.

W tym roku pierwszy raz zupełnie nic nie czułam, ot kolacyjka. A przebywanie z rodziną jakoś nie sprawia mi przyjemności, choć właściwie to zbyt duże uogólnienie. Po prostu mam ciągłe spięcia z matką A jutro co robicie?

Ja to się jutro widzę w łóżku pod kołdrą, chusteczki, krople do nosa, flegamina itd... To przeziębienie to mi chyba na wiosnę przejdzie :) Dobrej nocki życzę. 🖐️

A ja w domu z szatanem, bo nikt nigdzie nie jedzie (drogi śliskie itp) a tutejszych dziś zaliczyliśmy :P Trza mi było to prawko zrobić, a nie uziemiona siedzę Może chociaż do koleżanki się wyrwę A jak nie to na kompie :)

Ja to mam po Świętach egzamin na prawko :) Mam nadzieje że uda mi sie zdać