Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Wesołych Świąt :)

Polecane posty

Gość jolcia....,
ide ..a wszystkim Wam Zycze abyscie znalezli Milosc pod choinka ...

Kultura mam na drugie - nowy odtwarzacz mowisz :) To ja Ci powiem że ja np w autobusie zakladam mp3 i tez sie odseparowuje od swiata...zreszta wszedzie gdzie nie pojde do slucham muzyki nawet na rowerze jak jezdze :)

Zaplątanie napisałam, w poprzednim telu odtwarzacz mi się popsuł a teraz mam nowy telefonik :D Ja też wszędzie słucham :) Wtedy jestem w swoim wyidealizowanym świecie Pa, jolcia i tegoż samego z całego serca Ci życzę :)

Od zawsze marzę o archeologii, ale to nie będzie mi dane :( Nie utrzymam się po tym. Zrobię sobie to kiedyś hobbystycznie Ta psychologia mi została, albo prawo czy coś w tym guście :(

Mnie kiedys też archeologia interesowala...Chcialem jechac do Egiptu na misje badawcze...ale jakos mi przeszlo :)

Pora iść spać Dziękuję za miłą rozmowę i być może do jutra :) Dobranoc i Miłych Snów :)

tzn troche pracowalem ale nic konkretnego :( ale od Nowego Roku biore sie za Siebie i swoje życie i mam nadzieje że sie uda :)

U mnie dzisiaj żadnych gości, uffff :) Cały dzień robię to, co lubię najbardziej :) leniuchuję :classic_cool:

jestem Bi - Ja to sie w sumie ciesze bo fajnie czasami sie spotkac z dalsza rodzina tym bardziej w Święta :) Ja to teraz siedze przy kompie i ogladam Kevina :)

A ja leżę z mężem i oglądamy - Asterix i Obelix na Olimpiadzie :) Kevin to już mnie rozbraja, ile razy będą to puszczać? :)

Gość Stary WYGA
Zdrowych i Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia dla wszystkich gdzie tylko jesteście w Polsce i na Swiecie .

jestem Bi - raz w roku mozna obejrzec :) ale Asterix i Obelix tez ekstra film tez go lubie :)

jestem Bi - Pamietem jak bylem w podstawowce to bylem na Asterix i Obelix kontra Cezar :)

Stary WYGA -> Wesołych Świąt Deadman -> ja to nie pamiętam kiedy w podstawówce byłam :)

Hej, a ja śpię i leniuchuję Odpuściłam sobie pójście na wyżerkę z domownikami Teraz goście do nas przyszli, ale bogu dzięki jestem na piętrze a oni na parterze, tylko dzieciaki siedziały na górze ale już poszły

Ja tez jutro zamierzam sie wyjsc gdzies...moze jakis spacerek albo z kumplami sie spotkam :)