Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Wesołych Świąt :)

Polecane posty

Kultura mam na drugie - Ja kiedys bylem bardzo zamnkniety teraz jest troche lepiej chociaz naprawde czasami wole sam wyjsc polazic i posluchac muzyki :)

Ja z otwartej zrobiłam się zamknięta. Kiedyś ta otwartość chyba wymuszana była Ale lubię samotność często, nikt Ci osądami myśli nie zakłóca Była odwilż a teraz znowu wszystko zamarzło, dlatego na łyzwy nie jedziemy

Ja tez lubie sam czasem pobyc ale wiem ze jezeli bede zamnkniety to nie bede szczesliwy tak jak chce...czasami sie trudno otworzyc a w szczegolnosci na nowe osoby :(

No to ładnie mnie wykołowaliście. Ja tu zwarta i gotowa, buty śniegowce, czapka uszatka, kurtka i spodnie narciarskie, rękawiczki, nawet grzańca zrobiłam, a Wy się teraz wykręcacie.

Wiesz kiedys to bylo tak ze bylem dzieckiem i mialem swoje kolezanki i kolegow z podworka i moglem byc zamnkniety na obce osoby bo mi na tym nie zalezalo a teraz juz wszyscy podoroslismy kazdy ma swoje sprawy itd i musze jakos sie otworzyc na nowe znajomosci a tym bardziej ze chce i musze isc do pracy i na studia nie chce byc dalej pustelnikiem

Wyobraziłam sobie ten psi zaprzęg :D Ja nie wiem sama czego chcę, niby otwartym trzeba być, ale ja mam głęboką zadrę w sercu i jestem nieufna I wiesz jak na fajnych ludzi trafisz to łatwiej :)

Kultura mam na drugie - wiem cos o tym ale trzeba probowac aby nie byc zamnknietym :)