Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Wesołych Świąt :)

Polecane posty

Ja się nigdy nie wysypiam :D Potrzebuję takiej 12-14 godzinnej rundki bez smarkaczy nad uchem Wykoptowali mnie z mojego łóżka (kuzyn mały nocował) i bolą mnie plecy teraz :( A u Ciebie jak tam? Co planujesz na dziś?

Ja sie polozylem po 2 jakos ale sie wyspalem wstalem jakos po 10 Hmmm moze pojde na spacer aby sie dotlenic :)

Kultura mam na drugie - Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie zimno i śnieg zaczal padac...powrot zimy :)

Beagle są piękne, niestety nieokiełznane :) Bardzo energiczna rasa i wymaga takiej samej pani :) Kultura za pewne ma co z tym pieskiem robić, ruchu nie brakuje co? :) Ps. a miałam się tylko przywitać :classic_cool:

Ten pies to świr :D Na szczęście mamy duży ogród i sama też lata Ale ja nie jestem jej panią (całe szczęście:D), tata sobie ją wymyślił, chciał ją jako psa tropiącego (postrzelone dziki itp) ale nie wiem co z tego wyjdzie. Choć raz już doprowadziła Śmiesznie to wygląda bo tata jest takim typowym samcem na dodatek potężnej budowy, a pies okręcił go sobie wokół pazura, nawet tate z kanapy wygoni:D Ja za rzadko w domu bywam, bym swoje zwierzę mogła mieć:)

A Ja niestety nie mam pieska...ale Jak bede mieszkal kiedys sam to chce miec psa :)