Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anxxie

proszę o pomoc;(

Polecane posty

Gość anxxie

bardzo proszę o poradę. Mam faceta,z którym jestem ponad dwa lata przez ten czas nie było kolorowo,sama nie wiem czy to miłość:(, chcę iść na studia,które wymagają wyjazdu z mojego rodzinnego miasta, on nie może zaakceptować, że chcę studiować medycynę. co ja mam robić?

Gość Fafinette
zrób pierogi:classic_cool:

Gość bir
jedz i ucz sie bo to dobry zawod

Gość Kryska z gazowni
gdyby cie kochal, to nie ograniczalby cie tylko wspieral. Trafilas na egoiste, a tacy nie potrafia kochac, wiec pakuj sie dziewczyno i jedz realizowac swoje marzenia :).

Gość anxxie
problem w tym,ze ja nie wiem czy to milosc czy przezwyczajenie:( ale dlaczego to tylko ja mam brac odpowiedzialnosc za ten związek:(

Gość natuskaaa
Olać gościa, nie podoba się to niech spada. Mój na mnie nakrzyczał, że się w ogóle zastanawiam nad studiami. Było "masz iść studiować i bez dyskusji" :]

Gość natuskaaa
Ktoś kto się martwi o siebie zamiast o Twoją lepszą przyszłosć nie kocha Cię i z pewnością na Ciebie nie zasługuje.

Gość anxxie
Dziękuję Wam bardzo:(

Gość Kryska z gazowni
Po 2 latach ty nie wiesz co czujesz? Wiec zmykaj szybciutko, bo to nic dobrago nie wrozy. Dwa lata to tyle co nic. Chcesz przez reszte zycia zastanawiac sie co cie ominelo?

Gość anxxie
masz racje, tylko jak mu powiedziec ze to koniec:(

Gość monikakanashfhjwg
nie mow mu,ze to koniec. Powiedz,ze postanowiłas pojechac na te studia ... Pojedziesz i wtedy wyjdzie czy to jest prawdziwa miłośc . Jeżeli przetrwa to znaczy,ze tak. Bo prawdziwa miłośc przetrwa wszystko !Nawet rozłąke! Takze dziewczyno nie zastanawiaj sie tylko pakuj walizki i jedz ! Całe zycie przed Tobą jak nie pojedziesz to jestem pewna,ze będziesz potem tego gorzko żałowała. Medycyna to dobry kierunek jest ciężko ale potem jakie zarobki :) Dąż w życiu do swoich celach chociażby po trupach! Pozdrawiam i życze powodzenia :)