Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana17

Boże, ale się wygłupiłam:(

Polecane posty

Dostałam od swojego faceta perfumy pod choinkę, kiedy mi je dawał powiedział, że jeśli mi się nie będą podobały to się najwyżej wymieni... no i nie spodobały mi się, widzieliśmy się tylko przez chwilę więc później jak pisał do mnie to pytał czy mi się podobają, a ja głupia nie potrzebnie powiedziałam, że nie bardzo... Ale to i tak by wyszło kiedyś bo bym ich nie używała. Widzę, że narobiłam mu przykrości. Wcale się nie dziwie. Przeprosiłam, mówił że się nie obraził ale ja wiem swoje....:(

Jak skomentował? Powiedział, że każdy ma inny gust i rozumie. Ale mi jest przykro mimo wszystko, zapewne jemu jeszcze bardziej...

ja mu kupiłam taki zestaw: żel pod prysznic, dezodorant i takie pierdoly...

Gość no a jakie
jakie Ci kupił perfumy?

Jakieś markowe, drogie... Wiem, że w ogóle nie powinnam się odzywać bo na prezenty się nie narzeka... ale On sam powiedział, że jak coś to wymienimy...:(

wiesz, czasami ludzie nie maja pojecia ze moze nam sie cos nie podobac , ale na wszelki wypadek mowia, ze jakby bylo nie ok to zrozumieją. gówno prawda.. tak jak np ktos daje jakis pezent i mowi, ze to upominek drobnym, co sie okazuje potem ze sa pewni siebie, ze to super prezent, ze nawet za drogi, wiele sobie odmowili by go kupic, ale powiedza ze drobny upominek ludzie sa nieszczerzy

Gość no a jakie
no ale chciałabym wiedzieć jakie konkretnie, bo tak się składa,że od swojego mam dostać zapach i zastanawiam się, jakie faceci wybierają:D.... nie przejmuj się aż tak, przecież każdy ma inny gust...powiedz mu najwyżej, że bardzo specyficzne perfumy Ci się podobają i ciężko trafić i to nie jego wina;] ja tak planuję w razie co, bo w sumie tak jest:D

Gość Kc...
a rucha Cie ten chlopak?

Ja to rozumiem, ale głupio mi i źle że narobiłam mu przykrości. Ja z reguły jestem bardzo szczera i nie chciałam na pokaz psikać się tymi perfumami żeby On czuł skoro mi się nie podobają:...( Możesz kupić swojemu jakieś perfumy, np mi z męskich podobają się adidasa, mojemu Panu X tez:)

jak jeszcze siedzialam na wigilii z rodzina to nie było zwyczaju z prezentami i nigdy nic nie dostawałam rok temu jak nie zeszłam to brat mi przyniósł rekawiczki, ze to od rodziców, nie chodze w nich, kolor mi do niczego nie pasuje, ale nie przywiazuje wagi do prezentów.. takie zestawy nie sa drogie o których ty mowisz, a on skoro kupil markowe to pewnie sporo dał

Gość Yesster3
Podaj nazwę tych perfum. Może wcale nie są złe...

Są drogie, ale On załatwił sobie taniej od znajomych.:( chodzi tu o sam fakt. Chciał dobrze, a ja popsułam wszystko...:( Wolałam żeby znam moją opinię...

Gość Yesster3
Podaj nazwę i firmę. Pewnie toś mu doradził, żeby takie kupił.

Gość Yesster3
a jak nie podasz nawzy to idż w pizdu brzydka ruro

na pewno nie czuł sie fajnie, ale nie kupuje sie komus perfum jesli sie nie wie jakich dana osoba używa i nie zna sie osoby, przynajmniej ja bym zadnych drogich nie kupila wiedzac, ze komus moga sie nie spodobac. chyba krótko razem jestescie ..

Wystarczająco długo. Byliśmy ze sobą 2 i pół, roczna przerwa i teraz znów. Już nawet nie pytajcie dlaczego:) bo nie o tym jest temat. Jemu się spodobały więc pomyślał, że mi też.

Gość Mała Gorzko Słodka
a ja dostałam łańcuch z tych kapselków od piwa w puszce :) I co? ciesz się, że dostałaś perfumy..

Już bym wolała dostać taki łańcuszek wiesz?:( przynajmniej nie było by mi głupio że mi się nie podoba i nie narobiłabym mu przykrości.

Gość no a jakie
oooo, nina ricci, ja z przyjaciolką skladalam sie na prezent dla drugiej przyjaciolki na takie wlasnie perfumy :D bo jej sie podobaly oczywiscie, mnie dosc srednio, tzn. mogą byc, ale nie moj zapach ;) w kazdym razie...nie ma sie co przejmowac taką duperelą, wszyscy dobrze wiemy ,że perfumy to kwestia gustu, ciężko jest dla kogoś wybrać...ja bym nawet miała z siostrą problem, a przecież znam ją od 20 lat;)...a ma zupełnie inny gust:) a swojemu juz kupiłam słuchawki takie nauszne, nie do ucha...wydałam 100 zl, nie wiem czy to nie za mało, żeby dźwięk był jakiś ok :O, ale niestety już i tak wydałam dużo na prezenty w te święta, a jestem tylko biedną studentką;) będę biedować najwyzej w styczniu:P

Możesz mu dokupić jeszcze jakieś nie drogie perfumy.:) Wiem, że nie ma co się przejmować. Tyle, że mi głupio bo zrobiłam mu przykrość, widzę to. I tylko o to chodzi. Starał się, chciał żeby było dobrze a ja mu podcięłam skrzydła;/ żałuję, że w ogóle mu powiedziałam.

Gość Mała Gorzko Słodka
Pisząc mi tak, że nie było by ci głupio, że ci się nie podoba, uświadomiłaś mi, że dostałam najgorszy prezent na świecie :O

Nie, źle mnie zrozumiałaś:) liczy się gest, a ja wypowiedziałam się szczerze i to był mój błąd.

To nie byl Twoj blad ... jesli teraz hamowalabys sie w tak blahej sprawie, to co pozniej? Jesli dodal, ze mozna wymienic ... to wybierzecie na pewno takie, ktorych bedziesz mogla uzywac. A co by bylo pozniej - gdyby sie Ciebie spytal dlaczego nie uzywasz tych perfum? Klamalabys? Powiedzialabys prawde, ze sie Tobie nie podobaja? itd., itp., na ogol nie odpowiadam na takie babskie tematy :D

O ile cm Cie podnieslismy? :) A propos cm - ile mierzysz? A propos miary - wysoko mierzysz? A propos wysokosci - masz lek? A propos leku - jaki lek ostatnio zazylas? A propos zazylosci - masz widoczne zyly na ciele? A propos ciala - wkleisz fotke? ;) Po nitce do klebka ;)