Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana17

Boże, ale się wygłupiłam:(

Polecane posty

A nie wiedzialem :P A czego jeszcze nie wiem na Twoj temat, czego nie wie takze nikt inny, bo powiedziec tego nikomu nie mozesz?

Jak to nie o tym, przeciez temat o tym, ze sie wyglupilas ... zatem co za problem wyglupic sie po raz kolejny? :) Posiadanie tajemnic, tematow tabu ... to nic fajnego. Mowie Tobie - jesli zaczniesz pisac swobodnie o wszystkim to lepiej bedziesz siebie postrzegala - jako osobe otwarta, ktora mowi ... to co ma do powiedzenia ... a odbiorem niech sie martwia inni ;) Oczywiscie zawsze nalezy miec na uwadze wydzwiek naszej informacje, najlepiej to byc pozytywnie nastawiona do zycia osoba ... wowczas kazda wiadomosc bedzie pozytywna ;) A jak Twoj optymizm sie ksztaltuje?

Ciężko się kształtuje:) Wypowiadam się zawsze otwarcie ale na dany temat na danym topiku:)

A uzalezniasz swoje szczescie od roznych czynnikow? Twoj humor zalezy od ... np. pogody, milego slowa chlopaka, wygrana np. miliona w lotto by mogla wplynac na Twoj humor? ;)

Swój humor uzależniam od wszystkiego po trochu:) i może już daj spokój bo nie o tym mój temat:)

Ale w temacie juz wszystko jasne = postapilas slucznie :) Zakladasz nowy temat? - bo ten juz wyczerpany ;)

Ja nie widzę takiej potrzeby, założenia nowego. Chyba, że Ty. Może się w Nim wypowiem ale nie obiecuję:)