Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimka

SPRZECZNE SYGNAŁY !!!!!!!!!

Polecane posty

Witam. Mam taki mały problem, ale już nie wiem co o tym myślec. Poznałam faceta, podoba mi się, wydaje mi się że ja jemu także. Byliśmy już na 2 randkach, pierwsza taka sobie, druga znacznie lepsza, byliśmy na basenie i przegadaliśmy całe 2 godziny w jacuzzi (ja chciałam isc na basen, bo lubię i dobrze się czuje w takim klimacie). I chodzi o rozmowy na gg. Zawsze czekam aż on pierwszy zagada. Tylko, że problem polega na tym, że jak już gadamy to on nagle w trakcie rozmowy odchodzi od kompa, bo zmienia mu się status na z/w a potem po prostu znika i jest niedostępny :D i stało sę tam już kilka razy. za pierwszym razem wkurzyłam się o to bo poczułam się jakby mnie olał, więc mu powiedziałam o tym, przeprosił i stwierdził, że miał gorszy dzień. Ale dziś było to samo :P ja nie wiem, czy on mnie olewa czy po prostu męski umysł pewne rzeczy przerastają.

a tak chcialabym zająć się jego penisem:D

a tak chcialabym zająć się jego penisem- to nie mój wpis tylko jakiegos idioty

Gość Marcin84w
doba jest za krótka żeby przesiedzieć pare godzin na gg.też nieraz znikam bo już mi ktoś spokoju nie daje.Jak mówie ze jestem czyms zajęty to zaraz sto pytań czym.