Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość środa czwartek ranooo

Od dwóch dni siedze na czacie i powiem że same zboki tam ale czas płynie szybcie

Polecane posty

Gość środa czwartek ranooo

i zapominam o exie. jak myslicie mozna tam poznać kogoś z głowa?

Gość Christmas cOOle x64
Bez głowy raczej ustają funkcje życiowe i nie można pisać na czacie.

Gość kwas i siara
ja na czacie poznałem dziewczynę z którą teraz jestem... ale fakt większość to różne zboki i dewianty

Gość Marcin84w
na necie to same zboki, a panny to chyba tylko na kasę lecą.Wystarczy że podjadę lepszym autem i już same się do rozporka garną.Jak tu znaleźć matkę swoim przyszłym dzieciom?

Gość Marcin84w
:) no najpierw się ustawiam na spotkanko w realu bo przecież nie będę siedział na gg,nie mam tyle czasu,dużo pracy mam

Gość Annabeth11
Ja oczywiście weszłam na czat jak miałam 17 lat i powiem szczerze załamka. Wysyłają swoje intymne członki, pytają się jakie majtki zakładasz, nie powiem jeszcze co tam było. Trzeba coś z tym zrobić

Gość gość
Wysmarowałem sobie pena kałem

Gość gość
No właśnie same zboki. Każdy z nich myśli że jak się losuje obcego rozmówcę to już chce się świntuszyć albo co. A ja chciałam na poważne tematy pogadać ale nie dało się.

Gość gość
Czy znacie jakiś porządny czat bez zboków?

Gość gość
Marcin a skad jestes? Ja ci sie nie bede dobierala do czlonka.

Gość Nienawidzę facetów
Zboki są wszędzie każdy jest zbocżony a na GG pokazują te jaja obleśne a jak coś mu nie pasi to jeszcze wyzwie bo ****ać się chcą a żadna nie da bo ktora pójdzie ze śmierdzielem

Gość Rozczarowana

Czat  (np taka czateria) to szambo pełne pier.dolonych kur.ew  (męskich głownie,  choc są i kobiety tego pokroju ). Do tego żonaci szukajcy na boku.  Coś obrzydliwego. 

Pamiętam jak szukalam faceta do zwiazku, a w realu okazywalo sie,  że oni szukaja po prostu seksu bez zobowiazan  (na pierwszej randce proponowali spędzenie nocy razem). Ogòlnie zawòd po całości.  Ba! Nawet o normalna rozmowe bez flirtu i zboczonych pytan ciężko. I to,  co mnie jeszcze wkurza, to żebranie o zdjęcie. 

Ogòlnie porządnym kobietom szukajacym miłosci,  czat odradzam. Takze tym, szukajacym powaznych rozmòw,  wyzalenia sie badz rad. Nie wchodzcie tam.  Siedzą tam nie ludzie a wyroby humanoidalne. Plytcy faceci i tak samo durne kobiety.