Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;((((((((((

Ja mam już po świetach :(((((((((((((((((((((((((((

Polecane posty

Gość ;((((((((((

Jestem beznadziejna, jestem totalnym zerem, nie mam kompletnie nic: - nie mam pracy - nie mam zdrowia - nie mam ochoty do życia - nic mi sie nie udaje - nie mam nawet 100zł oszczedności - nie mam nawet durnego laptopa na raty a na dodatek dzisiaj sie dowiedziałam, że moja 2 lata młodsza siostra jest w 6 tygodniu ciaży, po prostu zajebiscie ;( dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe, ktoś ma wszystko, a ktoś inny ma gowno na złamanym kiju ;( w dodatku jestem na utrzymaniu faceta, mam wszystkiego dosc, chce umrzeć ;( sorry ze przynudzam, po prostu chciałam sie wyżalić

Gość ztronuspadłemmmmm
TO ILE SIOSTRA MA LAT?

Oj, to ja dla przeciwwagi: - mam luzacka prace - mam konskie zdrowie - mam ochote do zycia, mega optymizm - wszystko mi sie udaje - stosuje analize - mam 100 000zl oszczednosci - mam komputer stacjonarny i laptopa, za gotowke No i moja - o rok mlodsza siostra - NIE JEST W CIAZY :) Zajebiscie :)

Gość ztronuspadłemmmmm
DeMorai- fajna łapka :P

Gość ;((((((((((
a jakie to ma znaczenie ile ma lat? po prostu wykańcza mnie ta niesprawiedliwość losu

Gość comes around around comes
Demorai - pokazując gołą doopę na forum oraz pisząc (na forum eroyycznym) jakieś zboczone fantazje w celu zaspokojenia swych potrzeb nawet te 100 000 zł nie daje Ci uroku :*

ztronuspadłemmmmm - siostra ma 2 lata mniej od niej, przeciez to napisala ;) llapka - tylko nie pisz, ze wygladam jak "paker"!!! - bo sie zalamie ;) Przeciez dodalem, ze to tylko 36cm ;)

Gość ztronuspadłemmmmm
jestem kobieta zeby nei było :D napisala, ze 2 lata mniej od niej, ale ile ona ma sama to tego nie wiem :D nie mowie, ze jestes pakerem ale ładna :P taka nie za gruba,nie za chuda:)

A ja tak odnośnie samego tematu, też mam już po świętach, a zaliczyłam 2 wigilie. Nie wiem jak moja wątroba do jutra przetrwa. A co do dalszej treści topiku to: - zdrowia nie mam, - pracę mam, - ochotę do życia też mam, - czasami mi coś nie wychodzi jakbym chciała, - mam troszeczkę oszczędności, malutko ale lepszy rydz...... - laptopa mam, co prawda szwankuje dzisiaj ale jest Moja młodsza siostra ma już córeczkę. Nie jestem na utrzymaniu faceta, ale czasami kasy od niego troszkę wyciągam. :) Nie wydaje mi się żeby życie było niesprawiedliwe. :)

Gość BUAHHAHhahahhahahah
ej ty demorai jak tak wszytsko masz to czego siedziesz w swieta na damskim najbardziej debilnym forum ??? hehheheh :D bajki to my ale nie nam :D 🖐️

@ comes - yyy ... doooooopy jeszcze nie pokazywalem ;) Forum erotyczne - o, milo, ze tam zagladasz :) Ja tam tez czesto jestem, bo niestety nie moge zapanowac nad soba ;) @ ztronuspadłemmmmm - tak myslalem, ze "K" ;) @ BUAHHAHhahahhahahah - uwielbiam z Toba pisac, dlatego tutaj jestem ;)

Gość Jak badania....
jestem Bi dobrze się czujesz? ziółka pomogły? 👄

Gość BUAHHAHhahahhahahah
uwielbiasz ze mna pisac? dziwne bo ja tu tylko czasem od wielkiego dzwonu wpadam a ciebie nie kojae nawet :)

Gość ztronuspadłemmmmm
demorai co robisz na kafe tak w ogóle?

Gość tyyry
alez jaka to niesprawiedliwosc?? chcesz zwalic na los albo Boga ze jestes ofermą?? po co ci laptop jak masz peceta?? jak jestes obloznie chora to masz prawo nic nie zaoszczedzic i masz prawo do tego zeby ci sie nic nie udawało 🖐️

ztronuspadłemmmmm - ostatnio udzielam sie na forum erotycznym ... posiadam spora wyobraznie ;) W sumie to przez przypadek jestem na "Dyskusji ogolnej" ;) A Twoje "dzialy"? :)

Gość ztronuspadłemmmmm
a wiec zboczeniec mysalalam, ze gadam z kims normalnym

Gość kateryan
e tam nie przejmuj sie, sa ludzie w gorszej sytaucji, polepszy ci sie ;* pomodl sie to na serio ponmaga :) zycze powodzenia i sily;*

ztronuspadłemmmmm - podszyw ;) kateryan - dokladnie, smutna minko - pomodl sie o notebooka ... a na pewno go dostaniesz ... tylko uwazaj ... zeby nie spadl na glowe - jak poleci z nieba ;)

Gość ztronuspadłemmmmm
nie podszyw skoro jestes bogaty, cwiczysz itd to co robisz na erotycznym powinienies miec na pęczki chociazby blachar do lozka

Gość BUAHHAHhahahhahahah
bo nie jest bogaty ani piekny a tutaj mysli ze wszytskie mu wierzą, dlatego tu siedzi hehhe :)

Gość Rozaliaa88896
hmm ja mam 28 lat i nie mam faceta -mam trochę kasy na koncie -studiuję podyplomowo, dostałam kasę na studia z pfronu bo jestem niepełnosprawna -mam niedosłuch, nie przyznali mi renty ale jakoś sobie radzę - mam pracę ale taką gównianą , chociaż nie narzekam bo są luzy - jestem ładna i młodo wyglądam jak na swój wiek - niczego się nie boję:) i nie brakuje mi ochoty do życia - w ogóle zmieniłam swój sposób myślenia żeby zmienić życie i to był milowy krok naprzód -chciałabym dokonać rzeczy niemożliwych:)

@ Bi - z tego co kateryan pisze ... pomodl sie ... a bedziesz miala ;) @ ztronuspadłemmmmm - problem w tym, ze masz spore potrzeby ... ale nie potrafie czynic "one night standow" ... a jak juz ... to trzeba by miec zaswiadczenia o braku wirusa HIV ;) @ BUAHAHA - nie masz zielonego pojecia o mnie, wiec rownie dobrze Ty sie mylisz, bo niby dlaczego masz pisac prawde, skoro mnie w ogole nie znasz? :) Jak w mojej stopce - quality = prawdomownosc :)

Gość Jak badania....
jestem Bi Wiesz o tym ze 99% zdrowia zależy od Ciebie a nie od lekarzy... 1% to wrodzone wady