Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusiaaaaaa

Kochałam się z murzynem! Miał ogromnego...

Polecane posty

Gość lubi bardzo seks
śledź w puszce łatwa jest :(

Gość woda w kiblu
dobrze ze ci pizzzdy nie rozerwał bo bys na emergency musiała jechac gupia szmato!

Gość stary pawik 24 lata
ładna buzi co sie ciskasz

Gość lusiaaaaaa
Dzisiaj znowu spotkam się z tym murzynem i aż się boję o swoją pochwę hihihih. Ale na pewno będzie super :)

Gość jc2rtz@
Pojechalam do pracy do UK chodz studia skonczyliam ale pracy nie mialam,zaprosila mnie troche starsza odemnie znajoma mojej rodziny,ana byla mezatka ale jej maz mieszkal w polsce bo tutaj mial dobra prace a kazdy grosz liczyli bo mieszkanie kupili.Ona byla ruwna kumpelka wczesniej kazda chwile dla siebie poswiecalysmy Prace mi znalazla a wieczorami na rozne byly przez nas poruszane w pewnym momencie pokazala mi czy sie w lozku bawi jak niema nikogo ja jej mowie ze jest mezatka,ona mi mowi czy poznam ze przed jej przyjazdem cala noc facet ja posuwal majtki sciagla i malam rozpoznac,nabralam ochoty tym vibratorem sie pobawic,fajnie bylo ale to nie natura,W sobote wieczorem wyciagla mnie tam do jakiegos klubu,tam spotkala dwuch mulatow ale jeszcze nie morzynow,mowi mi ze jednego moge miec,nabralam checi bo o tym juz dawno marzylam, U niej w pokoju juz zaczalo sie luzno robic,kazala im sie zabezpieczyc i jednego do mnie wywalila o tego drugiego sama w obroty wziela sama sobie gniastko naoliwila penisa tez mu olejkiem przeleciala i mnie tosamo kazala swiatlo zgasila i kazala mi na nic nie czekac jego pale w siebie ladowac polecenie zaczelam wykonywac troche w strachu bo poprzednicy ktorzy mnie posuwali to takie duzej nie mieli ale z pomoca tego olejku troszke wolniej ale bez bulu prawie calego w siebie wpakowalam po chwili juz wszystk oky bylo a na sie mnie zapytala czy sobie poradzilam odpowiedzialam ze jest oky jak zlapal swoje tempo zaczal powoli coraz to glebie we mnie ladowac to az dreszcze mnie lapaly ale pomimo to chcialam jak najdluzej w tym transie byc i tak bylam bo kolezanka troche wczesniej skonczyla ja juz o niczym nie marzylam tylko jeszcze na jezdza w sobie go miec przed poludniem marzenie nmi sie spelnilo bo kolezanka tez to zrobila twarzani do siebie bylysmy obrucone i rono w sobie cale czarne H..e chowalysmy.az flaki z nich sie zrobily to same wylazly

Gość twój anioł stróż ;)
lusiaaa, ty męski palancie, przecież żadna kobieta nie powiedziałaby czegoś takiego

Gość asdfx
Zostalam bez pracy bo szpital robil redukcje etatow i nas pielegniarek pare na ulicy sie znalazlo.Juz mi sie zycie zaczelo ukladac bo chlopaka mialam ktory mi pasowal on pracowal mieszkanie wynajmowal a ja mieszkalam u rodzicow i tylko do niego przychodzilam czlam sie z nim super z dotyczasowych to byl najleszy bo wiedzial co kobieta potrzebuje.Przez znajomych znalazlam prace w swoim zawodzie tz.w szpitalu w UK. Chlopak mi robil problemy ale ja pojechalam,trzy dni trwalo zalatwianie,na czwarty dzien juz pracowalam, nie dlugo trwalo jak zauwarzylam jak mlodzi lekarze mna sie interesuja,nie powiem ze i w Polsce nie mialam powodzenia topoki na tego ostatniego sie nie zdecydowalam,Bylam bardzo szczupla mialam ladne pirsi nie wiszace poprostu to na co meszczyzni zwracaja uwage to mialam w normie.Na kazdej zmianie jakiemus lekarzowi wpadlam w oko,i tak raz w przerwie zaprosil mnie do kantyny ciemnoskory lekarz on wygladal jak dobrze w solarium opalony,angielski nie sprawial mi zadnych problemow w czasie tej przerwy zaproponowal mi spotkanie poza miejscem pracy zgodzilam sie na to bo on mi przypasowal a ja bylam sama jak palec,po paru takich stywnych na miescie spotkaniach zaprosilam go do siebie do mieszkania,Po paru minutach juz czulam jak przeleci mi dzisiejszy wieczor z nim,opor mu stawialam ale na tyle zeby troche sie ze mna poneczyl,bo jeszcze przed wejsciem z nim zaplamowalam ze sie znim bede w ten wieczor kochala,gdy juz tak daleko sprawa sie posunela ze zostalo mi sie na lozku polarzyc i czekac kiedy go bede w sobie miala tom troche strachu nabrala bo wtedy ujrzalam jakiego duzego ma i co mi bedzie wkladal,ale odwagi nabralam jego na poczatku o delikatnosc poprosilam zrozumial a pozniej gdy juz moja szkarka sie rozluznila i zaczal wkladac i wyjmowac to juz wszystko w porzadku bylo po paru jego glebszych wejciach we mnie pierwszy orgazm dostalam,szparka juz super go do siebie przyjmowala Ja coraz to wieksza chec mialam z roskoszy wrzeszczalam,a on calego we mnie ladowal i rzadnego bolu juz nieczulam tylko sie pod niego podsuwalam zeby m calego dostawala, pierwszy raz przezylam ostry sex bo tak zerznieta jeszcze nigdy sie nie czulam,prze dwa lata mi dogadzal pozniej wyjechal ale ani dnia samotna nie bylam bo juz dawno w zapasie mialam i tez czasami sie z nim bzykalam w tym szpitalu do konca kontraktu pacowalam i z mulatow korzystalam i z zycia mlodzienczego mie marnowalam

Gość gość
Studia skończyłam a robię BYKI KARDYNALNE ORTOGRAFICZNE . Spadaj oszuście .