Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he nic niewiedzaca;)

jak zrobić wrażenie??

Polecane posty

1. co zabrać co chłopka? jadę na 3 dni;) 2. jak się przygotować? nie wiem balsam i te sprawy . he.. sorry ale nie znam się!:) a chcę ładnie wyglądać i zrobić dobre wrażenie na jego rodzicach :) :( mamy prawie 18 lat) ;) pomocy! proszę pełne odpowiedzi i dobre rady :)

Gość woda w kiblu
zabierz prezerwatywy - chyba ze masz pewność ze nie ma HPV, HBS czy HIV i stosujesz inne metody antykoncepcji weż tez własny recznik koniecznie ogól miejsca intymne!

w 2 chodzi jak sie teraz zaczynac przygotowac?:) zeby ładnie wygladac;)) mam jeszcze 5 dni;)

Gość Lockidf
ładny sweterek, ładną bluzeczkę (nie wyzywającą!), spodnie, spódniczke, rajstopy itp. Spódniczka nie może być za krótka, bo będziesz oceniana przez jego rodziców ;) Weź też piżamkę i szlafrok, żebyś nie była skrępowana jak pójdziesz do wc. Szampon, paste, sztoteczkę, perfumki, dezodorant, balsam do ciała. I pantofelki, bo inaczej wsadzą Cię w jakieś wielkie, męskie klapki, lub papucie jego mamy :D Powodzenia...

nie chodzi mi o takie chamskie wypowiedzi..... tylko o rade..

Lockidf dziekuje bardzo;)) he fajnie brzmiało o tych kapciach;) nie czuje sie skrepowana ani nic:) tylko nie wiem co ładnego wziac;) i wiem ze nie wyzywajaco;) jego rodzice mnie znaja ale nie byłam u nich na tak długo jeszcze;) i rozumiecie, nie?:):) pewnie kobietki rozumieja:)

Gość Lockidf
Mnie kiedyś wsadzili w kapcie mamusi, więc lepiej weź swoje hehe A -możesz wziąć jeszcze ciasto -to będzie taki miły gest i na pewno zaplusujesz tym :)

ludzie ja nie wiedziałąm ze jestescie tacy dziwni.. na tym fochum chyba chodzi o pomoc nie?? balsam wywiera na was takie wrazenie i orgazm?? balsamuy wasze kobiety nie wyzywaja?? chodzi zeby w zime nie miec np na buzi zadych suchych miejsc i wgl.. i zeby nie wygladac na wyschnieta i zeby dobrze sie czuc

Lockidf myszlalam o ladnym kwietku w doniczce;));)) jego mamusia bardzo lubi takie rzeczy;) a ciata nie zrobie bo mi sie własnie popsula na same swieta piekarnik

Gość Lockidf
Wiesz, dobrze mieć coś po domu z krótkim rękawkiem, bo jeśli w domu będzie ciepło, to nie ma się co w swetrze gotować. Ale sweterek też oczywiscie musisz mieć :) Najpiej weź takie ciuszki, w których dobrze się czujesz.,..

Gość Lockidf
Kwiatek w doniczce to też fajny pomysł :) Zwłaszcza, jeśli jego mama lubi...

włąsnie myslalam o łądnej bluzeczce i wgl i myslalam o tym zeby zaprosic jego rodzicow gdzies do kawiarni;) oni wiedza jaka jestem wiec do ubioru nie beda mieli zastrzezen :) lubie sie swobodnie ubrac;) szeroko i wgl ale łądne rzeczy bardziej kobiece tez mam:) i potrafie sie zachowac.. oni mnie batdzo lubia woec tego takze sie nie boje:)

Gość Lockidf
Balsam, może krem... Jeśli się malujesz to też kosmetyki. Jeśli malujesz paznokcie to nie zapomij zmywacza... Ale nie ma co z makijażem przesadzać w domu przyszłych tściów ;)

Gość Lockidf
Kawiarnia to dobry pomysł, ale pogadaj jeszcze o tym z chłopakiem i może wspólnien ich zaproscie do kawiarbi? Albo do czekoladziarni.

Gość Lockidf
Jeśli Cię lubią, to nie musisz sie martwić, bo i tak wszystko wyjdzie OK :)

ja mam to dobre ze nie luszie sie malowac tylko rzesy bo mam bardzo rzadkie;( i to wszytsko kremu =uzywam oczywscie:) a moze mogłybysmy spokojnie porozmawiac?? nie bo miło słuchac(czytac) normalne odp a nie typou jak ci wyzej:)

Gość Lockidf
Ja już zmykam. Wszystko będzie ok, weź te ciuszki, które lubisz i jedną kobiecą bluzeczkę. Rzeczy typu mydełko, płyn do kąpieli itp nie ma co brać, bo wiadomo, ze udostepnia w łazience. Bardziej jakiś balsam do ciała. I szczoteczki nien zapomnij :)

Gość niechcemisielogowac
jestem k. ale nie rozumiem:P chyba nie ten rocznik...:P o co kurwa chodzi z tym balsamem:P

Gość Lockidf
Nie przejmuj sie złośliwymi wypowiedziami. Na forach zawsze znajdą się jakieś żmijki... Najlepiej nie zwracac na nie uwagi, bo szkoda nerwów :)

kalendarzyk_18@interia.pl jesli mozesz to napisz :) bardzo dziekuje:)

Gość Lockidf
A - i nie przesadzaj z ilością ubrań ;) Jak to o co chodzi z balsamem? Miło jest wybasamować sobie ciało :) Ja np. lubię balsamy... Fajne są takie o owocowym zapachu.

obawiam sie tylko co jego rodzice powiedza na to, jak zobacza ze sie przednioslam z "mojego" lozka do mojego chlopaka :) no i czy ktos nie sprawdzi czy spie tam gdzie mam spac

nawet nie mam wielu ubran:) :)):): nie zapomne szczoteczki;)

Gość Lockidf
Ok. A kiedy jedziesz?

Gość niechcemisielogowac
omg:P ile wy macie lat;p ciuszki balsamiki hehehe milo wybalsamowac ciało ja pierdole AHOJ!

Gość Lockidf
No raczej większość dbających o siebie kobiet balsamuje ciało po kąpieli :p Co Cię dziwi w ciuszkach? Nago ma jechać, czy jak? To raczei ile TY masz lat...

za pare dni

Gość Lockidf
Dziewczyna pyta i można grzecznie odpowiedzieć. Jak nie masz nic do powiedzenia i nie potrafisz nic doradzić, to po co się odzywasz? :p