Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipcio pipcio

Moje ciało do oceny FOTO

Polecane posty

Gość Goździk
kupa gowno - Twój nick doskonale odzwierciedla Twój poziom 🖐️

Gość autorkaaaaaggggg
kupa gowna dzieki ,ale sie nie zgodze bo gdzie wejde na forum to czytam ze kobieta powinna miec trohe tluszczyku ,widze normalna laske na zdjeciu a wyzywaja od patykow,anoreksji itp. uwazam ze malo facetow lubi chude laski...moze dlatego ze ponad 90% spoleczenstwa ma nadwage...sama nie wiem skad sie to bierze...w kazdym badz razie przykre.Bo ja w swoim zyciu sie tyle nasluchalam przykrych komenatarzy ze musialam cos z tym uczynic zeby poczuc sie lepiej..

Gość hipcio pipcio
85C ? skoro masz podobną figurę do autorkaaaaaggggg to jakim cudem masz taki szeroki obwód pod biustem ?

kupa gowno z takimi parametrami [tępa szmatko] wyglądasz jak drewniany, olchowy, klocek czekający na przy leśnej dróżce na zerżnięcie i zrąbanie.....

Gość autorkaaaaaggggg
ja mam 70C, 51kg-173cm chcialabym byc z 5 cm nizsza ale no coz genow nie oszukam ,bo jak ubiore 8cm szpile mam juz ponad 180cm i glupio sie czuje -zwlaszcza ze duzo facetow wokolo niskich...

Gość a ku ku czerepuku
wplasować się potrafisz w poziom? a to ciekawe... frustracja, żal, złość i zazdrość plus idiotyzm - tyle napiszę o krytykujących:)

Gość hipcio pipcio
ja mam 183 bez obcasów :D i tu przygotujcie sie na szok bo czasami je ubieram mój były chłopak miał 198 więc mogłam sobie pozwolić. i nie wiem czemu ale jakoś tak lubię sobie górować nad tłumem :D

Gość autorkaaaaaggggg
kkupa gowna a ja sie ostatnio przelamlam i kupilam platformy z 9cm szpila i powiem ci nawet niezle wygladam ..ale pewniej sie czuje jak ide z mezem ,bo sama bym tak nie wyszla ,a na studiach laski obsmarowalyby mnie gownem ...ze za chuda,za wysoka itp...standardowo

Gość autorkaaaaaggggg
tez zazdroszcze ...bo mam ogromnego smaka na platrfomy z 12cm szpila ,ale ni dosc ze optycznie wychudzą to juz nie wspomne o wzroscie;) niestety takie musze sobie odpuscic ,nie wiem czy laski zauwazyliscie malo jest ladnych ,sexownych butow z niskim obcasem takim do 7cm

Gość buleeeeeee
ale tego leku hamującego serotonine to nie zażywaj bo jakiejs deprechy dostaniesz :o poza tym serotonina to hormon szczescia

Gość autorkaaaaaggggg
hipcio pipcio ladne ale zbyt masywne ,wole delikatniejsze. Hehe depreche i tak mam juz jebione w mozgu wiec gorzej byc nie moze hehehe;)

Gość hipcio pipcio
ja mam taki rockowo/militarny styl wiec mi pasują :D co do niskich obcasów to ostatnio w H&M widziałam fajne na niskim obcasie takim 5-6 cm

Gość autorkaaaaaggggg
kupe gowno dobre porownanie;) hehehe kloe kardiashan;) wiem co czujesz ,no nic zmykam do lozku ..chora jestem ,maz chory ,dziecko chore laski glowa do gory najwazniejsze zdrowie ,czlowiek jest glupi bo jak zdrowy to tego nie docenia dopiero jak zdrowie szwankuje nie liczy sie wyglad tylko zeby dobrze sie poczuc .Duzo zdrowka ,zdrowych i pogodnych swiat

Gość hipcio pipcio
ja spadam do wanny :D Wesołych świąt wszystkim ! :P

Gość FunThomas
a gdzie kupiłaś taką długą wannę? łamiesz się pewnie w niej na pół :D

Gość bulfiuhfshfsduhf
no to masz depreche i zamiast wpierdzielac antydepresanty ktore powoduja zwiekszone wydzielanie serotoniny to wpierdzielasz cos odwrotnego. no ale to typowe dla pustych lasek. wazniejsze od zdrowa i od wszystkiego jest wygląd.

Gość hipcio pipcio
odswiezam co sadzicie o moim sexi cialku

Gość hipcio pipcio
już sama nie wiem po wczorajszym gang-bangu czy preferuje sex dowcipny czy bardziej doustny

Gość khollll
za chuda :/

Gość plepleple
spadaj szkieletorze straszyć i dam ludziom spokój ze swoimi anorektycznymi problemami. Idź do lekarza a nie zawracasz tu głowę.