Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gwidon32

sex ze starszą kobietą (50+)

Polecane posty

Gość Twoja rolniczka
jeszcze mom cołkiem dobry rower Ukraina i buty gumofilce rozmiar 45,rowera nie lubiem,bo jak jechała do sklepu po bułecki,to żech spodła i przednie zeby wybiła

Gość Twoja rolniczka
pisze wedle tyj jesionki w jodełke co jom mom po mynżu i wedle tych gumofilców,co ci chce je doć,napisz w końcu jakie mosz wymiary,po starym mi zostoł jeszcze mundur gajowygo,w dobrym stanie i trombka,jak stary do chaupy wracoł z lasu ,to trombił i jo zaroz na tyn sygnał gacie zrucała,,,,iiii i działo sie o działo,teroz tyż bym tak chciała,kochanieńki

Gość nie spie jeszcze
DeMorai, a ja zasypiac więc dobranoc:)

Gość ojej ojejj
Gwidon32 32 latku,czy ty dobrze się czujesz? Ze starą , ponad 50 letnią kobietą chcesz seks uparwiać?

Gość PANI po piędziesiątce
a co to jakis problem?

Gość droga rolniczko
ja mam rozmiar 50 a ptaszek duzy az 21 cm

Na pewno jeszcze nie śpi jakaś dojrzała kobieta chętna na niezobowiązujący sex z 32latkiem? :-* Piszcie. Buziaki namiętne posyłam

Gość white power
mam 27 lat i tez pociagaja mnie starsze kobiety , wiem to zboczenie , tlumacze czemu , bardzo mnie podnieca perwersyjny ostry seks z taka pania musi byc zadbana i miec figure byc bezpruderyjna i ulegla , oczywiscie po ugadaniu wszystkiego to trzymam taka za klaki i dupsko trzepie , sa takie panie w wiekszych miastach oczywiscie prostytutki jedne daja tylko po bozemu drugie juz full serwis jak polecam serwis roksa to serwis prostytutek wybierasz przedzial wiekowy i szukasz w swoim wojewodztwie polecam szczecin duzo jest i wiele full serwis

Witam panie! Może skusi się jakaś dojrzała pani na sex bez zobowiązań. Bez sponsoringów, kodów itp. 100% dyskrecji. Spełnie każdą sex zachciankę. 696-869-769

Gość starszawa
zawsze lubiłam chłopczyków, mój obecny jest o 22l. mlodszy ale ile z tej różnicy dobrego seksu.............. polecam młodych ogierów, tylko trzeba mieć wymagania i fantazje

Gość gwidon napiszę
jak wyżej

Czy wszystkie dojrzałe panie już śpią? Może znajdzie się jakaś, która ma ochotę na niezobowiązującą sex znajmość z 32latkiem? Buziaki :-*

Gość dbdbd
mam 29 lat i poznam kobiete po 50 do sex spotkan, jestem ze slaska nie mam zachamowan w sexie... piszcie w tym watku jak jestescie chetne podam meila

Gość regerrrrr
dbdbd ja do 50 mam jeszcze prawie dekade,ale nie chciałabym seksu uprawiac z analfabetą :-) Hamulec,dupku :-)

Gość regerrrrr
Gwidon32 a ty całkiem zdesperowany :-) ze takei stare chcesz posuwac :-)

Gość ddgd
niedoj..a kobieta wypad z watku ja tu pisze ze szukam laski po 50 i chuj ci do tego nara zdziro

Gość ddgd
to bylo do regerrrrr

hej, bardzo chętnie pokażę jak się zabawiam na skype, mam 23 lata... mój nick to calusny1236 jeśli jesteś chętna proszę mnie dodać... pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź