Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja:))

Ostry ból głowy po stosunku u mężczyzny

Polecane posty

Gość Ja:))

Hej. mam do was pytanie. Czy zdarzyło wam się może kiedyś (a właściwie to dla waszego partnera) odczuwać okropny ból głowy? Nigdy wcześniej się to nie przytrafiło mojemu partnerowi dlatego bardzo się zmartwiliśmy kiedy jakiś czas temu (był to pojedynczy przypadek i jak na razie się nie powtórzył) pod koniec stosunku zaczął się źle czuć a w momencie osiągnięcia orgazmu prawie stracił przytomność, do tego miał ból głowy, który zdawał się rozsadzać czaszkę od środka i strasznie przyspieszoną pracę serca (za szybkie nawet jak na pierwsze chwile po stosunku). Wyglądało to bardzo poważnie jednak, że nie powtórzyło się jak na razie nie konsultujemy się z lekarzem. Jednak zastanawiam się czy może komuś z was przytrafiło się coś podobnego. Piszcie proszę jeśli macie cokolwiek do powiedzenia w tej sprawie.

Gość 25grudnia
to jest jak sperma za bardzo podchodzi do głowy

Gość zasuwajcie do lekarza
historia zna przypadki zgonów w czasie uprawiania seksu Poważnie!

Gość Ja: ))
Teraz okazało się, że jego członek skurczył się do rozmiaru 5cm, a jądra są całe niebieskie :(

Gość facet ma problem.
nadciśnienie i to poważne

Gość Stary WYGA
korva natychmiast do lekarza moi drodzy to nie sa smichy-chichy przyczyna takiej reakcji moze byc GUZ ktory jest w czaszce i pod wplywem zwiększonego cisnienia krwi uciska na powloki muzgu z tad ten bol albo jest umiejscowiony w mozgu a wtedy to niech lepiej spisze testament takie jest zycie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facet ma problem.
a z tym fiutkiem to rzeczywiście niepokojące objawy

Gość mnie się mieszka źle
guz mózgu często bywa przerzutem raka płuc. Do lekarza!

Myślałam, że popiszę z poważnymi osobami. Zmykam bo dzieci takie jak wy raczej nic mądrego do powiedzenia nie będą miały. PS: Widzę, że ktoś próbował się podszyć, ale miał problem bo nazwa jest zastrzeżona. U mnie w nazwie nie za spacji. Warto na to zwrócić uwagę.

Gość to jest tak jak się zadaje
ze starym prykiem z podwyższonym cholesterolem i ze stanem przedzawałowym, gówniaro.