Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Dziewczyny w jakim wieku odczuwałyście najsilniejszy popęd seksulalny i potrzebę

Polecane posty

Gość graba na zgodę
Teraz :D 34 lata :D

Gość D.tdag
19-20 lat :o na szczescie mi przeszlo:)

Gość poświąteczna.......
zdecydowanie własnie tak 33-34;) i jakos lepsze doznania..i w ogóle....

Gość facet ma problem.
11 - 14 lat

Gość graba na zgodę
Poświąteczna - zgadzam się. Orgazmy wielokrotne i cuda na kiju (jakby to nie zabrzmiało). W życiu się nie spodziewałam takich rzeczy :D

Gość D.tdag
Bo to zly podpowidacz jesli chodzi o zwiazki,jak bylam taka strasznie napalona pociagali mnie nieodpowiedni mescy faceci,teraz wole milego chlopca bo z tamtymi tylko problem byl

Gość ja a co
teraz- 26 lat :D

widzę, że jest zróżnicowanie, nie ma jednej kategorii wiekowej po 30 tce kilka odpowiedzi i tu na razie najwięcej

Gość poświąteczna.......
nie powiem ...mnie tez..."zaskoczyła" feria doznan...u kobiety dojrzałej....jaką niewątpliwie jestem.. niestety ..rozstałam sie z partnerem...z kórym było tak 'miło' ,swietnie dogadywalismy sie w łozku ale w zyciu...nie, ehhh moze kiedys...jeszcze...bedzie "powtórka z rozrywki"..czego sobie bardzo zyczę.... i innym KAFETERIANKOM tez;)

"D.tdag Bo to zly podpowidacz jesli chodzi o zwiazki,jak bylam taka strasznie napalona pociagali mnie nieodpowiedni mescy faceci,teraz wole milego chlopca bo z tamtymi tylko problem byl" a w jakim wieku nastąpiła ta zmiana myslenia?

Gość graba na zgodę
No ja mam to szczęście, że "korzystam z męża". I mogę powiedzieć, że nie jest to kwestia partnera. Jesteśmy ze sobą od kiedy skończyłam 17 lat. Teraz (od jakichś dwóch lat) przeżywamy jakąś drugą młodość. Gzimy się jak gówniarze. Doznania niesamowite :D Przynajmniej u mnie. Mąż jest po prostu zadowolony :D Pozdrawiam i życzę miłych uniesień :D

Gość poświąteczna.......
ale nie chodzi o kwestie "techniczne" partnera.... tylko to ze jak o nas pożąda...a my jego... to jest mega...jazda...i chyba tu tkwi cała tajemnica plus..to ze ze z wiekiem bardziej znamy swoje ciało...alee tez i swoje potrzeby

Gość hdsuery
PolaQla - ile masz lat? Ja miałam zjazd libido tak w wieku 25-27 lat. Myślałam, że już się starzeję ;)

Gość mi po 30:
jak skonczyłam 30 tak mnie rozruszało, hoooo zaczełam robic sprawy ktorych wczesniej sie wstydziłam, mam potrzebe codzien, sama tez sie zabawiam. mam myskli tylko o sexie, i coraz to niowych kochankow, a mezatka jestem tez od 2 l.Poprosty poo 30 zaczełam sie gzdzic jak szalona.

Gość D.tdag
Mam 24 lata a mialam tych dwoch nieodpowiednich ale fizycznie szalenie meskich facetow i od roku szukam czegos innego bo zli chlopcy to nieodpowiedni towarzysze zycia,stawiam na milych spokojnych,

Gość D.tdag
Zreszta wtedy to strasznie napalona chodzilam,masturbowanie po 7-8 razy dziennie to zaslepia taki poped i zle mozna wybrac

Gość hdsuery
Offerma - wracaj na swój topik o kaczkach. Tam wszczynaj awantury PolaQla - miałam obniżenie libido w bardzo podobnym wieku. Może to jakiś proces fizjologiczny?

dla mnie logiczne, że najwiekszy popęd u kobiet powinien być w wieku 16-22 lata bo wtedy są najlepsze warunki na urodzenie dziecka i jego wychowanie zastanawiam się czemu biologicznie służy ten wzrost libido po 30tce bo z punktu widzenia natury to taki popęd powienien być właśnie w wieku 16-22 lat musi być jakies uzasadnienie

"D.tdag Zreszta wtedy to strasznie napalona chodzilam,masturbowanie po 7-8 razy dziennie to zaslepia taki poped i zle mozna wybrac" ale odczuwałać tylko pożądanie czy się również zakochiwałaś? i czy ten stan zakochania był po czy przed seksem, jezeli odczuwałaś w ogóle taki stan. czy było tak ze zakochałaś się na czyjś widok czy tylko pożądanie?

Gość do 40-tki
rosło, a potem z górki. Reraz 54 i wstręt prawie:(

Gość D.tdag
ale odczuwałać tylko pożądanie czy się również zakochiwałaś? i czy ten stan zakochania był po czy przed seksem, jezeli odczuwałaś w ogóle taki stan. czy było tak ze zakochałaś się na czyjś widok czy tylko pożądanie? teraz mysle ze to byly zauroczenia a nie prawdziwe zakochanie wiecej czułam do tego drugiego pierwszy po seksie mnie denerwowal wiele cech jego charakteru i jego zachowanie drugi po seksie ideal wspolne rozmowy, prytulanie to bylo fajne teraz od 2 lat nic juz nie czuje, wyjałowiłam sie calkowicie z uczuc he nawet samej sobie... mi sie nie chce a jak juz to moze raz na tydzien, dwa max i w sumie dobrze teraz ten stan mi bardzo odpowiada no i jestem wciaz sama moze sie rozbudze jak poznam wlasciwego mezczyzne

Gość a w jakim wieku
bylyscie najbardziej wyzwolone i najczesciej partnerow zmienialyscie?