Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Moje smutne swieta

Polecane posty

Gość współczuję Ci autorko
zmarła mi dziś w nocy ciocia, dlatego jest mi smutno.

Gość mmmmddddtttt
Mi smutno, poniewaz moj mezczyzna mial napisac jak doleci do Londynu, nie zrobil tego, wiec sie martwilam, ale nie chcialam Go zasypowac smsami. Odezwal sie o 21, jakby nic sie nie stalo, a prosilam zeby dal znac od razu jak doleci. Ja napisalam tez rano, zero odezwu. I na Sylwestra sie nie widzimy..

Gość c-h-u-j
mi jest smutno bo piwo się skończyło, a nie mamgdzie dokupić :(

I ja. 🖐️ Spędzałam święta sama, nikt z rodziny poza mamą nie zadzwonił z życzeniami, facet mojego życia spuścił mnie wczoraj na drzewo. :p

Jedyny dzień w którym można płakać i marudzić to "Błękitny Poniedziałek" wypada on 21 stycznia 2011 roku. Więc cycki w górę i nie marudzić.

Brzydula, ja wczoraj od rana łaziłam po kątach i ryczałam. :o A co u Ciebie nie tam z tymi świętami?

Gość Brzydula30.
moje życie jest smutne bo zarabiam jakieś śmieszne 4000 zł :(

Gość sama samotna....
ja dzisiaj od rana rycze... nie chce mi się żyć.. nie mam siły.. jestem wypruta

Gość mmmmddddtttt
Nie, nie klocilismy sie, jest miedzy nami bardzo dobrze, ale mam problem z tym kontaktem. Boze, sie czuje zle, bo napisanie smsa zajmuje 2 minuty, nawet jak nie lubi, to wie, ze mi na tym zalezy. Ja sie martwilam, a ON wieczorem sie odezwal. Napisalam, ze sie martwilam czy dolecial, ale nie opierniczalam. Nie wiem co zrobic aby czesciej sie ze mna kontaktowal.

pomaranczo inny mam problem:O cala noc na pogotowiu.Nosz myslalam,ze schodze z tego swiata:O jest troszeczke lepiej ale tak mnie nafaszerowali kroplowami Jak zejda to nie wiadomo co bedzie nie chcialam zostac w szpitalu:O

Brzydula - tiaaa, sama jak kołek siedziałam. Nie licząc gorącej linii z przyjaciółką, ale nie wiem czy cokolwiek zrozumiałam przez mój bełkot i płacz "o boże, boże, to koniec, on mnie nie chce" :o Ja pieprze, jestem frajerką roku. :o

Gość Sara2000
MĘSKA RZECZ- Ty to takie słodkie dziecko jesteś.Jak tak czytam Twoje wypowiedzi,to aż serdeczniej się robi.Co z tym Błekitnym Poniedziałkiem,zaplanuję może jakoś.Poopowiadaj.

Gość Johny Canada
Brzydulka ja ciebie bardzo lubię wiec dlaczego piszesz ze kazdy facet to swinia?

Gość Johny Canada
Brzydulka nie mozliwe taka fajna babeczka z ciebie i sama samotna :(